Almalekvárt milyen almából érdemes készíteni? Félek, ha édesből csinálom, olyan semmilyen ízű lesz, de cukrot nemigen tennék bele. Egyáltalán mikir van szezonja? Érdemes bevárni a birset?
Figyelt kérdés
A kislányom 2 éves, és lekvár-rajongó, így házliag készítem. Koszonom mindenkinek, aki válaszol.2019. szept. 21. 20:48
1/1 anonim válasza:
Savanykás almából, a héjától megpucolva készíteném.
De nálam biztosan nem lenne nyerő, hogy az a világos színű valami lenne belőle. Répával, vagy sütőtökkel szoktam összefőzni. Minimális cukorral, kevés citromlével vagy narancslével ízesítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!