Ti rendeltek készételt mostanában?
Kicsi gyerekek, home office mellett nem egyszerű főzni, ma hajnalban sütöttem.
Régebben is rendeltem már ebédet, most viszont minden tele van azzal, hogy fertőtlenítsd a zacskót, mi van ha rátüsszentettek, süsd újra.
A boltban is bármire rákerülhet, nincs időm minden egyes darabot fertőtleníteni.
Amúgy se szoktam, de nem megyek étterembe, gyorsétterembe se most.
Egy főzelék fél óra, vagy valami tésztás étel. Akkor sütsz hozzá kelt piskótát vagy valami...Pogácsa...jó pár napig.
Amúgy is akkor főzz több napra elegendőt egyszer,vagy hasznosíts, pl pörkölt, egy része fagyóba, előveszed gulyásba, stb.
Most még a munkába járás idejét is megspórolod, meg hogy elvidd őket oviba-suliba.
Hát ne haragudj de ha így se tudod megoldani hogy otthon vagy... Akkor még is érdemled.
Rendelj nyugodtan, én nem hiszem hogy nagyobb esély van elkapni így mint màrmilyen màs úton
8 óra munka irreális elvárással, gyed után visszatérve ki is estem a gyakorlatból. Ráadásul tanulni kezdtem, oda már írtam, hogy halasztanék.
Iskolással tanulni, ovis rendetlenkedik és ordít, bölcsis sír.
A férjem szerint hülyeség a vírus, vigyem őket sétálni meg vásároljak is be, hisz itthon lógatom a lábam, szóval ő a kajáját nem szedi ki mert én majd megcsinálom. Ráadásul mindenki mást akar enni, ha 1-2 féle van, valaki biztos nem eszik belőle, emiatt rendelgettem a válogatósoknak.
Igen. Semmi extra dolgot nem tettem mint eddig is. Megkaptam, tányérra kitettem és ennyi.
A férjemmel elbeszélgetnék a hozzáállásáról, mert sajnos nemcsak a sikeres férfiak mögött áll A nő, hanem a sikeres nők mögött is ott kell lennie A férfinek. Így még nem haladtok sehova. Vagy válás lesz vége, mert idővel kimerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!