Ez a kérdés azokhoz szól aki elég sokszor jár buliba és elég sokszor barátkozik az alkohollal. Én házibulikat szoktam tartani de nem olyan sűrűn 1 hónapban kb 2-3x És túl hamar kidőlök mostanában és hogy miért? Mert eddig nem "döétem ki"?
Minél jobban kevered az italokat, annál gyorsabban lerészegedsz.
Igyál kevesebb töményt, és ne igyál hozzá sört, vagy csak sört igyál, tömény nélkül.
Egyszeruen ne keverd.
Ha sorozol vagy borozol akkor csak azt,amilyen mennyisegben jolesik.nekem pl egy normalis pialasnal 6-8sor lecsuszik.
Ha tomenyezel,akkor eloszor is egyel elotte jo sokat,lehetoleg zsirosat,tenyleg segit.a kisero pedig ne szenszavas legyen,az felkavar es jobban beut.a felesek/kortyok kozott pedig iszogass valami nem alkoholos,nem szensavas cuccot,en pl teat szoktam.igy egy hazibulinyi idotartam alatt siman be lehet pusztitani fel liter vodkat anelkul hogy kulonosebben keszlennel.
Persze felmerul a kerdes,hogy miert is akarsz sokat inni.oke sorozni kellemes,hogy folyamatosan szurcsolgeted es sok lecsuszik belole,de a tomenyeket altalaban nem azert isszuk hogy hmmm de finoman vegigmarta a torkom.egyel azert de ne zabald tele magad,kiseronek ilyenkor mehet szenszavas persze esszel,es igy kevesebb szutykot kell lekuldened a torkodon,es az erzes megvan igyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!