Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan aki nem baratkozik...

Van olyan aki nem baratkozik a tobbi anyukaval?

Figyelt kérdés

Barkivel elbeszelgetek, de oszinten szolva nem szeretnek baratkozni veluk. Nehanyan annyira nyomulnak, hogy az mar zavaro. Hogy csinaljunk kozos programokat, hogy atjon, hogy felhiv...sosem voltam baratkozos tipus. A szamomat sem szeretem megadni, a kozossegi oldalon csak rokonok es regi kozeli baratok vannak, de abbol se sok. Csak azert mert egy koru gyerekunk van, egyutt jarnak bolcsibe, koteles vagyok joban lenni veluk? Vagy ne legyek ilyen udvarias hogy ne legyek szimpatikus? Nem akarom h a gyerek a hatranyat lassa, mindenkivel csak "jopofizok". Nem szeretnek uj embereket az eletembe, a telefonkpnyvembe, nem akarom hogy nezegessek a kepeimet, pletykaljanak a kapcsolatomrol...

Aki zarkozott hogyan oldja ezt meg?

2018. ápr. 15. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Nem csinálok ebből ekkora cirkuszt. Magamat adom. Nem vagyok bunkó, de nem is jópofizok erőn felül, így rám senki nem nyomul ennyire. Bizonyára érződik a távolságtartás.

Játszótéren is elbeszélgetünk, de nem szervezek semmit senkivel, míg tudom, hogy mások igen.

2018. ápr. 15. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:
En ugy erzem en se eron felul jopofizok, csak udvarias vagyok mindenkivel, vegighallgatok mindent, meg akkor is ha nem erdekel. Talan nem kene...
2018. ápr. 15. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Bp-hez közeli vidéki város lakópark, tele CSOK-os családokkal, szóval van gyerek dögivel, de az elmúlt 2,5 évben két anyukával tudtam érdemben beszélgetni, de velük sem tudtam összejárni, mert az egyik már a gyerek fél éves korától otthonról dolgozott és soha nem ért rá, a másik meg csak úgy nem ért rá. Az összes többi anyuka meg nyalják egymást a face csoportban, hogy zenebölcsi, meg barátkozás stb., de! amikor eljön a tali ideje, akkor hirtelen mindegyik gyereke beteg lesz, meg korábban aludt el, meg későn kelt fel meg mit tudom én, mit találnak ki, és semmi nem jön össze.

Nekem pedig nagyon hiányzott volna egy-két olyan anyuka, akivel tényleg érdemi dolgokról lehet beszélni (nem csak a gyerek, annak bölcsije meg az időjárás), de itt mindenki bezárkózik, max. a szomszéd anyukával beszélget (de azt is csak nyáron, amikor jó idő van), kerüli a társalgást még a játszón is.

Szóval imádnál itt élni, mert itt az anyukáknak a max. igényük, hogy egymásra köszönnek, azt csá.

Amúgy egy marha ingerszegény környezet, se bolt, se cuki, se kocsma se semmi, minden a központban van, ami sétával egy óra oda, én meg nem vezetek. Egyedül meg marha uncsi volt tologatni a gyereket.

2018. ápr. 15. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugye nem kell mondanom, hogy kinek a mijét kapja be, mert le lettem pontozva a béka sgge alá.
2018. ápr. 15. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok barátkozó tipus, de ennek hátránya is van.

Szívesen beszélgetek bárkivel, de a pletykát igyekszem kerülni. Aki a szomszégasszonyt velem kitárgyalja legközelebb lehet, hogy engem fog kitárgyalni valaki mással. Esete válogatja hallottam már jó közösségek kialakulásáról is. Az egésznap unatkozó, nyomulókat én sem szeretem

2018. ápr. 20. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!