Milyen etelt Italt kellene felhalmozni vesz esetere a koronavirus miatt?
Ugyan nem értek ezzel a fogyasztás generátor pánikkeltéssel, de ha már így alakult, alkalmazkodom a helyzethez, és vettem pár zacskóval olyam dolgokból, amiket minden helyzetben megeszik a család, sok féle képpen elkészíthető és nem romlik/bogarasodik meg. Húst pl én nem vettem hiába van mélyhütő, a család egész kevés húst eszik, karantén esetén is meglennénk nélküle akár hetekig.
Viszont vettem tésztát rizst lisztet mert ezek amúgy is elfogynának de csak 5-5 zacskót mindenből....ha hetekig nem lehet kimenni úgyis osztanak majd ilyesmit.....azért vettem pár zacskót mert tudkm hogy most nehezebb lesz beszerezni és ekkora mennyiség bármikor elfogy, akkor is ha 3 hét múlva kész a gyógyszer és elül a hiszti.
Konzervet nem vettem, azt sose eszünk, van eltéve kb 20 üveg paradicsomom meg van a mélyhűtőben zöldség.
csak ugye ha ITT a vég aram se lesz erre is kell gondolni.
alkohol rengeteg van itthon mert sose iszik senki de mindig kapjak vagy 50 uveg eddog asvanyvizeket vettunk meg halkonzerveket
ma 23:16
Te most a világvégére készülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!