Most, hogy felütötte a fejét a koronavírus és idehaza az emberek 1-hét alatt kirámolják a boltokat azért az üzletek gondolom tudják pótolni a termékeket?
Figyelt kérdés
Vagy akkor itt készülhetünk az éhen halásra?2020. febr. 28. 10:19
1/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem kell parázni, én vettem 6 zsák krumplit - azzal elvagyok szerintem fél évig :)
2/12 anonim válasza:
Aztán majd tavasszal ha nem lehet kaját kapni egy zsákkal elültetek, és akkor az megnő nyárra. Így nem halok éhen :D
3/12 anonim válasza:
Éhezők viadala lesz, be kell vásárolni fénykardokból nálam. :D (Már nagyon fogynak! :)))
4/12 anonim válasza:
Sose tudni, mifelénk a boltok egy átlagos szombati forgalommal se nagyon boldogulnak, állandóan ki vannak rámolva. Én nem tudom mire számítsak most, vajon széthordják magukat a boltokat az emberek? :D
5/12 anonim válasza:
Éhenhalástól félnek, pedig a lázcsillapító gyógyszer jobban jöhet, mint a rizs vagy krumpli.
6/12 anonim válasza:
Valószínűleg tudják majd pótolni, szerintem van elég élelmiszer az országban. A kérdés az, hogy esetleges karantén esetén, ha mondjuk senki nem mehet az utcára, hogyan jut el az emberekhez a kaja?
7/12 anonim válasza:
# 1/
:D
A 6 zsák krumplid egy hónap múlva kicsírázik, megfonnyad, és átrohad a zsákokon...
Téged átvertek!
8/12 anonim válasza:
# 6/
A Netpincérrel, na mégis hogyan!
9/12 anonim válasza:
Felütötte a fejét a koronavírus? :o
10/12 anonim válasza:
Most jöttem a boltból és minden van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!