Pedig megint kipusztulunk, és megint világvége lesz, mint eddig mindig.
2020. febr. 28. 07:00
4/11 anonim válasza:
Ez most ilyen divathóbort. Mindig fosatni kell a népet valamitől.
2020. febr. 28. 08:20
5/11 anonim válasza:
Van pár ezer koronavírusos aztán mindenki parázik meg maszkot hùz,HIV fertőzött van több 10e aztán kotont meg nem igen húznak az emberek.
Ide illik nagyon. 😄
2020. febr. 28. 09:30
6/11 anonim válasza:
Nekem egyedül az nem tetszik, hogy rossz dologra fókuszálnak az emberek.
Nem fogunk kihalni és rettenetesen pici esélyen van, hogy éppen "te" (itt akárkire írom aki ezt olvassa) bele hal, főleg ha 0tól 60ig van az életkorod.
A gazdasági remifikációktól kell félni, ami már biztosan lesz, akkor is ha holnap találnak egy csodaszert amit bárki bevehet és minden rendbe jön.
2020. febr. 28. 10:17
7/11 anonim válasza:
Én is, uncsi mááár.
2020. febr. 28. 13:10
8/11 anonim válasza:
Tegnap voltam vásárolni, de nemlehetett megmozdulni az idős emberektőlmert úgy félnek. Szinte minden elfogyott amit venni akartam. Babkonzervből kartonszámra vásároltak de légfrissítőt és wc papírt nem sokat..nem túl előrelátóak. Amúgy nem is jöttem fel napok óta mert tudtam hogy itt is mindenki koronavírusozik, de igen, unalmas. Pont a mi városunkba szállítják a koronavírusos betegeket a megyéből..de kicsit se érdekel
2020. febr. 28. 13:18
9/11 anonim válasza:
Nagyon.
2020. febr. 28. 20:55
10/11 anonim válasza:
Lesz*rom.
Inkább megyek a Mekibe, ha megakarok halni valamiben. De hogy nem a corona öl meg, az is 100.
Amúgy megvagyok fázva. Tegnap színházban voltam, kíváncsi lettem volna, hányan ülnek hátrébb, ha elkezdek tüsszögni. 😂😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!