Szigorúan elvitelre rendeltem az egyik dolgozó, de csak kiszállító étteremtől ételt. Váratlanul azonban úgy alakult, hogy mára lett ebédem. Szerintetek meg merjem enni holnap?
Megeheted holnap
Jól forrald át előtte
Elöször is, a megrendelt étel is frissen készült, normálisan tárolva 2-3 napig ehetö. (A legtöbb esetben inkább, mint a "házilag" készült, nem túl higiénikus ételek)
Másodszor, ha valamiért nem akarod, akkor a "mára lett" ebédet tedd a hütöbe, és azt edd holnap.
3-as: normális esetben mindent megeszek másnap, ha úgy van és akkor készült, akkor eszem belőle,majd lefagyasztom és esetleg egy másik napon (fél éven belül) is meg szoktam enni.
De most, manapság, napjainkban, ezekben a napokban rendkívüli idők járnak, tombol a koronavírus, és itt Európában úgy halnak az emberek a koronavírustól, mint annak a rendje... Én nem akarok (még úgy lehetőség szerint meghalni, főleg nem valami keserves kínok között, bélfertőzésben... ezért is kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!