Csokibol betáraztál a korona idejére?
Nem, mert úgy is elfogyna. :)
Nem tudom tárolni, akkor mindig rá járok. :D
1-A milka nem csoki, hanem gagyi, margarinos kakaópor. Az elmúlt néhány évben ehetetlen lett. Ha jót akarsz, akkor a liddl saját márkás csokiját veszed, az olcsóbb és a minősége is fényévekre van attól a kutyulmánytól.
2-Ritkán eszek csokig, így nincs értelme betárazni. Gumicukrot viszont vettem 3 csomaggal, de nem a korona miatt, hanem melt olcsó volt.
7#
Nem pocskondiaztam senkit. Leírtam, hogy a milka az nem csoki(csak a sz_r magyar szabályozás miatt hívhatjak annak, máshol ez már a "kakaós bevonó massza" kategória). Utána tanácsot adtam, hogy ha tényleg csokit akar enni, akkor a lidl-ben van olcsó csoki, amit ndm nyomnak tele a mindenféle undorító növényi zsírokkal. Én nem tehetek róla, hogy már azt is támadásnak veszitek, ha valaki leírja a valósagot.
A tavaly húsvéti csokik meg megvannak..,
Inkább sutok macaront vagy valami sütit, annak nagyobb sikere van nálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!