Most akkor ti komolyan nem is jártok el sehova? (Korona miatt)
Egyre több helyen olvasom itt, hogy kb ki se mozdulnak a lakásból, de őszintén kérdezem: minden oké a fejecskékben? Hónapokig így fogtok élni, hogy maximum a kisboltig mentek le? Ja, oda se, mert betáraztatok lisztből meg wc papírból. Az mindenre jó:)
Számomra nagyon durva, hogy kis pár fős baráti találkozókat is lemondtok (legalábbis a gyakorin ilyeneket olvasok) meg tényleg rettegnek kimenni. Nyilván komolyan kell venni, meg kerülni a nagy tömeget, de ti úgy képzelitek el a következő néhány hónapot, hogy a kanapén tespedtek rettegve és vedelitek a lisztet? Nagyon elhatalmasodott ám a pánik, ennek még durvább hatásai lesznek, mint magának a vírusnak.
Eddig se nagyon jartunk semerre.
Mellesleg milyen honapok? Max hetek es csak emlek a virus.
Hogy függenek össze a fertőzöttek a boltok kifosztásával? Sehogy. Elkezdték a birkák, a többi meg azért követte, hogy neki is jusson valami. Ez az iszonyatos pánikkeltés fog világválsághoz vezetni, na de attól tényleg kell félni. Rengetegen fognak tönkremenni benne.
És továbbra is fenntartom, én sem veszem félvállról a vírust, de a józan gondolkodás lenne a legfontosabb, nem az elmebetegeskedés.
Én holnap kimegyek borért és tojásért.
Azon kívül max. kutyaséta. Az idős szomszédaim miatt csinálom, őket féltem. Szüleim távolabb laknak.
Én durván asztmás vagyok, szóval ja, komolyan veszem. Nagyobb rendezvényekre nem járok el, ez van, pár hétig-hónapig kibírom. Bevásárolni nagyon nem vásároltam be, ha már kenyér se lesz a boltokban, az nagyon gáz (meg hát nem is tudom hogy kell kenyeret sütni). Melózni meg home officeban vagyok.
Ha durva gazdasági hatása lesz, akkor az lesz, az még durvább lenne, ha meghalnék.
eddig se volt kikkel összejárni, ezek után sincs. Az élet sokat nem változik.
Megyek a melóba majd onnan haza.
"Egyre több helyen olvasom itt, hogy kb ki se mozdulnak a lakásból, de őszintén kérdezem: minden oké a fejecskékben? Hónapokig így fogtok élni"
Te is pont így fogsz!
Kijárási tilalom lesz, hogy a hülyék is otthon maradjanak a seggükön és ne terjesszék a vírust!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!