Az emberek mért a Lisztet és Cukrot vásárolták fel?
Hogy hogy nem a konzevek fogytak el, májkrém és kb minden olyan termék ami még leghamarabb 2021ben jár le.
Hogy hogy pont a liszt és cukor?
Cukor nálunk szerintem soha sem volt itthon, semmihez sem használunk. Liszt sem. Ha tésztát csinálok azt is csomagolt tésztából csinálom, nem én készítem el alapanyagokból és ezt nem is lehet drágának mondani.
Mire használják fel azok az emberek akik egyszerre vettek 20kg cukrok és 20kg lisztet? Mert láttam olyat :D
Plusz ez volt az egyetlen egy árucikk amit teljesen lekopasztottak, akárhova mentem.
(A napoban voltam 2db kisebb boltban. Nem nagy mennyiségben vásárolni, csak napi dolgok miatt. Meg a tescoban egyszer egy heti normál bevásárlásra)
Ha nincs ötleted sem, hogy mire jó a liszt és a cukor, akkor van egy rossz hírem.
Liszt: Bármilyen pékáru. Kenyér, zsemle, lepénykenyér, kenyérlángos, pizzatészta, spagetti, szélesmetélt, pita, naan kenyér...
Cukor: Ízesítő, ezen felül az élesztőnek nem árt valami, ami beindítja. Használható még süteményekhez, krémekhez, karamellhez, és rengeteg más dologhoz.
Ami tényleg problémás, az a mennyiség és a tudatlanság.
"Cukor nálunk szerintem soha sem volt itthon, semmihez sem használunk. Liszt sem."
Mert van még aki tud főzni!!
Nem a mai libákról beszélek.
Liszt az mindíg van mert abból lessz a lángos meg az ehyébb tészta.
De a legfontosabb,emberek,hagyma kell meg pálinka!!!!
Az kiviszi a koronavírust,jó meleg szobában enni a fokhagymás lángost,inni rá a pálinkát.
Pont ezt kérdeztem én is anyámtól tegnap este. Miféle logika van ebben? A liszttel önmagában nem sok mindent lehet kezdeni, ahhoz kell más alapanyag is.
Vizet, konzervet még megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!