Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek mért a Lisztet és...

Az emberek mért a Lisztet és Cukrot vásárolták fel?

Figyelt kérdés

Hogy hogy nem a konzevek fogytak el, májkrém és kb minden olyan termék ami még leghamarabb 2021ben jár le.

Hogy hogy pont a liszt és cukor?

Cukor nálunk szerintem soha sem volt itthon, semmihez sem használunk. Liszt sem. Ha tésztát csinálok azt is csomagolt tésztából csinálom, nem én készítem el alapanyagokból és ezt nem is lehet drágának mondani.

Mire használják fel azok az emberek akik egyszerre vettek 20kg cukrok és 20kg lisztet? Mert láttam olyat :D

Plusz ez volt az egyetlen egy árucikk amit teljesen lekopasztottak, akárhova mentem.

(A napoban voltam 2db kisebb boltban. Nem nagy mennyiségben vásárolni, csak napi dolgok miatt. Meg a tescoban egyszer egy heti normál bevásárlásra)

2020. febr. 28. 22:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
70%
Mert agyhalottak.
2020. febr. 28. 23:01
 2/25 anonim ***** válasza:
95%
A száraztésztából főtt tészta készíthető. Azt is lehet utána többféleképpen variálni, de a liszt még sokoldalúbb. Aki tud főzni, annak sok ételhez elengedhetetlen alapanyag a liszt. GYúrhatsz belőle egyszerű tésztát, de krumplistésztát is. Lehet belőle kenyeret, lángost, pizzát és más kelt tésztákat sütni. A rántásba, habarásba is liszt kell, ezzel lehet sűríteni a leveseket, főzelékeket. Palacsintát sem tudsz liszt nélkül sütni. A cukorról sokkal inkább le lehet mondani, de aki ragaszkodik az édes ízhez, annak nagyon hiányzik, ha nincs.
2020. febr. 28. 23:08
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Pont ezen gondolkoztam én is :D Azt értem, hogy ez is tartós élelmiszer, de nem tudom, hogy ezekből milyen épkézláb ételt lehet előállítani... Oké, lisztből lehet tésztát készíteni, kenyeret, valamilyen pékárut. De a cukor nekem is rejtély. Mi használunk cukrot, de mint alapanyag vagy édesítő és ezen kívül nem tudom, hogy mit lehet kezdeni, főleg ekkora mennyiségben. Szerintem is logikusabb lenne pl. konzerveket vásárolni, de valamiért tényleg én is azt látom, hogy a cukor+liszt kombó fogy.
2020. febr. 28. 23:08
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
A cukor meg a liszt azért jó, mert ha nem lesz semmi,akkor is elfogy, meg azt úgyis vennének később.
2020. febr. 28. 23:11
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy már páran beírták, egyébként mi alapból ilyen 10-10kilónként vettük ezeket mert nem romlik meg mire elhasználnánk, a fagyasztó meg mindig teli van hússal, zöldségekkel. Ez pont olyan hisztéria mint a h1n1 volt. Tegye fel a kezét aki belehalt. És igen, az idősekre veszélyes a tüdőgyulladás de azt millióképpen megkaphatják pl megbotlanak->combnyaktörés->hosszu lábadozás->tüdőgyulladás...mégsincsen karantén ónoseső idején és a lépcsőket is szabadon használhatják.
2020. febr. 28. 23:27
 6/25 anonim ***** válasza:
83%

Ha nincs ötleted sem, hogy mire jó a liszt és a cukor, akkor van egy rossz hírem.

Liszt: Bármilyen pékáru. Kenyér, zsemle, lepénykenyér, kenyérlángos, pizzatészta, spagetti, szélesmetélt, pita, naan kenyér...

Cukor: Ízesítő, ezen felül az élesztőnek nem árt valami, ami beindítja. Használható még süteményekhez, krémekhez, karamellhez, és rengeteg más dologhoz.

Ami tényleg problémás, az a mennyiség és a tudatlanság.

2020. febr. 28. 23:58
 7/25 anonim ***** válasza:
32%

"Cukor nálunk szerintem soha sem volt itthon, semmihez sem használunk. Liszt sem."

Mert van még aki tud főzni!!

Nem a mai libákról beszélek.

2020. febr. 28. 23:58
 8/25 anonim ***** válasza:
78%

Liszt az mindíg van mert abból lessz a lángos meg az ehyébb tészta.

De a legfontosabb,emberek,hagyma kell meg pálinka!!!!

Az kiviszi a koronavírust,jó meleg szobában enni a fokhagymás lángost,inni rá a pálinkát.

2020. febr. 29. 00:32
 9/25 anonim ***** válasza:
38%
Mert idióták
2020. febr. 29. 04:42
 10/25 anonim ***** válasza:
91%

Pont ezt kérdeztem én is anyámtól tegnap este. Miféle logika van ebben? A liszttel önmagában nem sok mindent lehet kezdeni, ahhoz kell más alapanyag is.

Vizet, konzervet még megértem.

2020. febr. 29. 06:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!