Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek mért a Lisztet és...

Az emberek mért a Lisztet és Cukrot vásárolták fel?

Figyelt kérdés

Hogy hogy nem a konzevek fogytak el, májkrém és kb minden olyan termék ami még leghamarabb 2021ben jár le.

Hogy hogy pont a liszt és cukor?

Cukor nálunk szerintem soha sem volt itthon, semmihez sem használunk. Liszt sem. Ha tésztát csinálok azt is csomagolt tésztából csinálom, nem én készítem el alapanyagokból és ezt nem is lehet drágának mondani.

Mire használják fel azok az emberek akik egyszerre vettek 20kg cukrok és 20kg lisztet? Mert láttam olyat :D

Plusz ez volt az egyetlen egy árucikk amit teljesen lekopasztottak, akárhova mentem.

(A napoban voltam 2db kisebb boltban. Nem nagy mennyiségben vásárolni, csak napi dolgok miatt. Meg a tescoban egyszer egy heti normál bevásárlásra)

2020. febr. 28. 22:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%

"Tudom, de éhínségkor megették az emberek a kutyákat, a cipőtalpat és a fűrészport is. Épeszű ember mégsem fogdossa össze előre a kóbor állatokat, nem raktároz be bakancsokat és ágdarálót sem vesz a vírus miatt.„

Van ám logika,ha régen éheztek akkor most is kell.

Valószínüleg az akkori emberek is inkább lisztet meg konzervet ettek volna dög meg cipőtal helyett,ha tudtak volna venni.

Itt meg siránkoznak mert valakinek van esze és nem akar éhezni vagy verekedni a kajáért,tényleg ide jutott a világ?

2020. febr. 29. 13:11
 22/25 anonim ***** válasza:
66%

21#

Ha nem sikerül értelmezni egy egyszerű szöveget, akkor inkább ne szólalj meg.

2020. febr. 29. 15:39
 23/25 A kérdező kommentje:

Akik éhezéstől félnek van bármi alapjuk erre?

Vuhanban, ahonnan elindult, sem volt éhezés, sőt sokan vlogolták is a kihalt várost, ahogy mentek a bontba bevásárolni.

Az emberekkel való kontaktus leminimalizálására sem feltétlenűl jó válasz, mert ettől függetlenűl még munkába fogsz járni.

Hacsak nem tervezed, hogy 2 hónapra elszigeteled magad maximálisan a külvilágtól. 0 munka, 0 ügyek intézése 2 hónapon keresztűl leszögeled az ajtódat.

Akkor megértem.

Az éhezést egyátalán nem.

Azokat meg főleg nem, akik bevásárolnak 2-3 hétre vagy akár csak 1 hónapra és így várják.

Lényegében addigra fog elfogyni az étel otthon mire a legdurvább rész lesz. Mindenképpen ki kell majd menniük az emberek közé vásárolni.

2020. febr. 29. 18:12
 24/25 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos nagyon elszabadultak a dolgok a boltba sorban állva idos házaspár a mami ott tanakodik elég lesz e 10kg liszt

A papi mondta neki erre de olyan jól jött ki a hangsúlya :

Margó dehát 5 éve nem sütöttél egy süteményt 😀

Szegény johogy nem kapott egy nyakast xd

A nevetést alig birtma visszafogni ....veszi mert kell ha más is vesz

2020. márc. 14. 21:14
 25/25 anonim ***** válasza:
21%

Szőke vagy...

De egy fokkal jobb szőke azoknál, akik bevásároltak s a konyhába meg vannak lőve:

"Nem tudom mit csináljak liszttel, cukorral...dehát mindenki ezt vette..."

Amikor kiderül mennyire nem tudnak semmit az emberek, de még a konyhában se.

Istenem, nagy az isten állatkertje, de kicsi a kerítés!

27/N

2020. márc. 17. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!