Az emberek mért a Lisztet és Cukrot vásárolták fel?
Hogy hogy nem a konzevek fogytak el, májkrém és kb minden olyan termék ami még leghamarabb 2021ben jár le.
Hogy hogy pont a liszt és cukor?
Cukor nálunk szerintem soha sem volt itthon, semmihez sem használunk. Liszt sem. Ha tésztát csinálok azt is csomagolt tésztából csinálom, nem én készítem el alapanyagokból és ezt nem is lehet drágának mondani.
Mire használják fel azok az emberek akik egyszerre vettek 20kg cukrok és 20kg lisztet? Mert láttam olyat :D
Plusz ez volt az egyetlen egy árucikk amit teljesen lekopasztottak, akárhova mentem.
(A napoban voltam 2db kisebb boltban. Nem nagy mennyiségben vásárolni, csak napi dolgok miatt. Meg a tescoban egyszer egy heti normál bevásárlásra)
Én meg pont azt nem értem, hogy a konzerveket hogy lehet megenni. Pont tegnap voltam a boltban és elém került egy rakott káposzta konzerv. Valamiért mdgkívántam és megvettem, gondoltam jó lesz vacsorára. Otthon felbontottam, hát mit mondjak, a kutyának nem adnám oda az ilyest. Az egy doboz konzervhez megettem fél kiló kengeret, hogy elnyomjam valamivel az ízét.
Ha ezt nézem, az üres házi kenyér(inkább egy jó zsíroskenyér), de talán még a cukor magában is jobb valasztás lenne.
Azt értem, hogy lehet lisztel kb mindent csinálni, csak ahoz még kb 100 más alapanyag kell.
Ami sokszor nem a legtartósabb dolgok.
Szóval ha valaki készül a világvégére, akkor mértnem olyan dologkat vesz, amik önmagukban is már felhasználhatóak. Pl.: Tészta készítés helyett, már eleve tésztát venni amit csak pár perc alatt megfőz. Meg amúgy eláll még legalább 1-2 éven át úgy hogy mondjuk a vett tojás, ami kéne a tészta elkészítéshez a liszt mellé valószínűleg nem fog annyira tartós lenni.
(Itt városokról beszélek, lakásban lakókról. Nincs a kertben tyúk)
13#
Igen, fogy minden, de a liszt és a cukor az ami konkrétan elfogyott és üres a polc.
Minden másból még volt ahol jártam, csak jóval kevesebb. Pl.: Nem 200db májkrém volt kint, hanem csak 30-40.
#12:
Ha valóban élelemhiány lépne fel, hidd el, azonnal megennéd azt, az egészet.
18#
Tudom, de éhínségkor megették az emberek a kutyákat, a cipőtalpat és a fűrészport is. Épeszű ember mégsem fogdossa össze előre a kóbor állatokat, nem raktároz be bakancsokat és ágdarálót sem vesz a vírus miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!