Nagyon szivtelen vagyok?
Nem vagy szívtelen.
Inkább félrevezető, őszinteség hiánya a legjobb alap egy kapcsolatban 🤔
Döntés joga a tiéd a következményeivel együtt 🙂
Tudod inkább így, minthogy bevállald a bizonytalan/viharos kapcsolatra a kisbabát ami igen nagy feladat, felelősség és 21 évesen sokmindent megváltoztatna körülötted nyílván.
Nem vagy szívtelen! Nem gyerekezlek le, hanem azt mondanám, hogy fiatal felnőtt vagy még.... 🙂
1. Nem fogod tudni eltitkolni. Sem technikailag sem testileg es lelkileg.
2. Tehat jobb ha elmondod neki.
3. Nincs jogod eltitkolni. Te is benne volta a szexben - viseld a kovetkezmenyet emelt fővel, gerincesen barmennyire is nehez.
A te döntésed.
Ha nem szeretnél gyereket, ne tartsd meg. Fiatalok vagytok.
Viszont, nem mindegy, hogy csak most nem szeretnél, mert viharos a kapcsolatotok, és vársz az igazira, vagy egyáltalàn, soha nem szeretnél gyereket. Ha ez utóbbi, akkor abban az esetben lennél szívtelen, ha nem adnád meg a párodnak a lehetőséget, hogy egyszer majd neki legyen.
Erről azért nem ártana beszélgetnetek.
Amúgy egy 3 éves párkapcsolatnál (meg egyébként is) én beavatnám a páromat. De nem vagyunk egyformák. Ha te nem szeretnéd, nem teszed, de a gyerek témáról akkor is beszélgessetek.
Én elvetetném és szakítanék a pasival.
A 4 hét szexmentességet tényleg nehéz lesz kimagyarázni. Azt hogy hol alszol 1 napig azt, nem, ha nem vagytok sülve főve együtt.
Ettől függetlenül én nem tudnék úgy együtt lenni vele, hogy minden egyes nap a képébe hazudok.
Szóval vagy tartsd meg és rendezzétek a kapcsolatotok, vagy vetesd el de szakíts.
Első olvasásra én is abortusz mellett döntenék a Helyedben!
Nekem elég volt egy "viharos" kapcsolat!!! Nem kérek az ilyenből. Szerencsére a Testi Együttlétig nem jutottunk el...
Egyelőre csak ennyit tudok írni a saját tapasztalatomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!