Tényleg én vagyok a szívtelen?
4-es: Kötelezőnek akkor sem kötelező beadni. Főleg, hogy nem egy vagyont keres a lány, hanem keveset. Arról meg nem is beszélve, hogy nem elpiálja meg elszórakozza, hanem tanszereket, ruhát vesz rajta, amit ha nem venne, az anyjának kellene kifizetnie. Ergó bead a kasszába, megveszi a saját dolgait.
Szóval kérdező, ha ez így van, ahogy leírtad, akkor nem vagy szívtelen.
A rezsi megoldható,mert a nagyszüleimnél lakunk,szóval ezek a dolgok felesbe mennek.Meg spórolunk is,árammal stb.
Nem mondtam,hogy nem adok neki pénzt,de neki akkor is kötelessége eltartani,főleg,hogy kiskorú vagyok és tanulok,szóval szerintem van jogom otthon enni meg fürdeni.
Szerintem egy 15 éves gyereknek nem kötelessége dolgozni, a szülőnek lenne kötelessége biztosítani neki a sulihoz, és a normális élethez szükséges dolgokat.
Ha ezt ő nem tudja biztosítani, legalább azt a pénzt ne akarja elkölteni, amit a gyereke keres.
És ezt szülőként mondom.
A 40 éves anya nem dolgozik, az apuka meg feltehetően közmunkás. Felelősségteljes szülők.
Most erre mit lehet mondani? Nem, nem Orbánban van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!