Hogy lehet olyan szívtelen valaki, hogy ott hagyja a saját gyerekét a kórházban?
Persze, az ilyennek védekeznie kellene! DE!!!! Sokkal jobbat tesz ezzel, mintha megölné születése után. Nem? Annyi szörnyű esetet lehet hallani, hogy ez még kegyes megoldás! Ez az én véleményem.
És nem hinném, hogy az ilyen nőnek nincs leliismeretfurdalása, mert biztos van neki. De az én véleményem tényleg az, hogy inkább hagyja a kórházba, minthogy a mosógépbe kimossa, vagy betegye a sütőbe....
Kicsit gondolkozz el rajt, mielőtt ítélkezel!:)
Kétlányos 29hkm.
Talán gondoljunk bele abba, hogy ez a lehetősége van csak a picinek, hogy normális életet éljen.
Ott lehet hagyni azért, ha nem tervezett gyerek volt, és az anyuka nagyon fiatal, elvetetni nem akarta, de a család nem tud eltartani még egy gyereket.
Vagy mert erőszak áldozata lett valaki, kihordta, de nem tudna a gyerekre nézni, mert mindig a történteket juttatná eszébe.
Vagy mert a család alkoholista, esetleg családon belüli erőszak előfordul-és az anyuka nem szeretné ennek kitenni a picit. Egy csomó oka lehet. Szerintem senki ne gondolja azt, hogy ez olyan könnyű döntés. Pont azért, mert 9 hónapig ott mocorog valami a pocakjában, biztosan kötődik hozzá érzelmileg, de valamiért le kell mondania a gyerekről-holott nem biztos, hogy így akarná. Nem lehet könnyű. Fiatal lányanyáknál pedig nem egyedi eset, hogy megszületik a baba, és a család úgy dönt, hogy örökbe adják. Az anyukának-apukának nem lehet beleszólása, mert kiskorúak.
Ha a híd alatt kéne laknom, éheznék, fáznék télen, a gyerek beteg lenne, nem tudnám kezeltetni, mert sem pénzem, sem hely, sem gyógyszerem nem lenne (szóval a maradással esetleg az életét-egészségét kockáztatnám hosszú távon), bizony, összetörne a szívem, de az ő érdekében, jobb helyet keresnék neki. Vagy maradjon velem, és fagyjunk meg mindketten azért, mert "a gyereknek az anyjával a helye"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!