Ti adnátok más anyuka tejét a saját babátoknak?
Nem, nem adnék, még bevizsgáltat sem. Nem tudom miért, én borzasztóan idegenkedek más anyatejétől. Lehet bennem van a hiba. Szoptad amíg csak tudod, ha meg már nem megy akkor kapjon tápszert, a tápszeres babák is ugyanolyan boldog és egészséges gyermekek lehetnek mint az anyatejesek (egyik gyermekem anyatejes volt a másik tápszeres és mondhatom, hogy a tápszeres gyermekem sokkal kiegyensúlyozottabb és egészségesebb, erősebb immunrendszerű mint az anyatejes).
Persze ha van anyatej, SAJÁT, az a legjobb, ha nincs én a tápszer mellett maradnék.
Le lehet pontozni.
Hmm...Jó kérdés.
Nálunk is hasonló volt a helyzet.Van egy jó barátnőm,akinek sok teje volt,nekem meg alig.Mondta,hogyha szeretném ad nekem pótlást.Amikor ott voltunk náluk,adtam a lányomnak a tejéből egy kicsit,és hát mit ne mondjak,annyira fájt tőle a hasa,egy egész estét végigordított.Lehet,a te kisbabádnak is fájni fog tőle a pocija,vagy az is lehet,hogy a tápszer+anyatej kombináció nem lesz jó neki.(Gondolom annyi tejet nem tud adni,hogy elég legyen tápszer nélkül,főleg később,mikor többet fog enni.)Egy próbát mindenképp megér,aztán meglátjátok mi lesz.
Ha ismerném és megbíznék benne, akkor igen.
[mennyi idős a szomszédod gyereke? mert az anyatej összetétele változik a baba korával, szóval jó, ha a tejtestvér hasonló korú]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!