Ti megveszitek a boltban a babátoknak az ebédnek valót? Arra gondolok, hogy ha már ehet ezt azt, de nincs kert, vagy nincs eltéve a mélyhűtőbe saját termelésű cékla, vagy burgonya, akkor megveszitek?
Nem vagyok lökött..tudom úgy tűnhet, hisz aki panelban lakik annak nincs kertje, így saját termesztésű dolgai sincsenek. De az anyósommal ez örök vita tárgya, ugyanis (mi kerteben lakunk)nincs több cékla olyan ami a miénk. Ezért gondoltam egy merészet, hogy veszek a boltban. Anyósom erre majdnem máglyára dobott, hogy háthülyevagyokén? Nincs saját cékla, akkor a gyerek nem eszik céklát. Bótba' nem veszünk, mert az trágyázott. Na de ezzel az erővel a gyerekem egész télen burgonyát fog enni, mert nincs itthon semmi ami a "miénk" lenne. Pláne, hogy én nem vagyok az a gazdasszony típus akinek kiskertje csirkéje disznaja van:-)
Szóval nem vagyok eszement, csak megnyugtatásra vágyom, hogy nem csak én vásárolok a boltban:-))
Panel :) - mindent a sparban veszek meg a piacon...
Mondd meg anyósodnak, hogy még élünk :)
Azt se tudom, mi fán terem a cékla, ha nem a sparban van a polcon, fel sem ismerem, életemben nem laktam kertes házban...
Nekem van kertem, de már nincs belőle semmi. Csak annyit ültettem, hogy akkor legyen. Almafa is még csak nődögél, akkor ne egyen almát?
Szerintem az emberek többsége üzletbe veszi meg. Persze ha van saját az más téma, de ha nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!