Hogy szoktattatok ra a babátoknak hogy a saját ágyában aludjon elé?
2hónapos a fiam de nem hajlandó a saját ágyában elaludni se este se nappal csak a mi ágyunkba.
Betettem már nekí a parnamat az illatom miatt az sem vált be,elalszik a mi ágyunkba utána tudjuk betenni a saját ágyába ha szerencsénk van nem veszi észre a cserét ha nincs vissza kell tenni az ágyunkba mert uvolt.
Tudna valaki ötletet adni? A cumi sem vált be
Amikor hazajöttünk a kórházból a szülés után, első este mind a 3 gyerekemet betettem a gyerekszobában a kiságyába, így ezt szokták meg kezdetektől. A mi ágyunkban már csak jóval később jártak, amikor a saját lábukon bele tudtak mászni, de ez csak játék, nem alvóhely a számukra.
Cumit sosem használtunk.
Az én babám is ilyen volt ennyi idősen. Ilyenkor még nem tudod "szoktatni", ilyenkor tulajdonképpen még ösztönlények, és ugyan olyan igényük a te közelséged, mint pl az evés.
5 hónapos koráig aludt velünk, utána már nem igényelte, és soha nem volt gond ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!