Ti megtartanátok a babát az alábbiak alapján?
Figyelt kérdés
A párommal bár védekeztünk, mégis megtörtént a “baj”, egy olyan élethelyzetben amely bár nem tragikus, de saját erőből nem tudnék eltartani egy babát. 21 éves vagyok, a fővárosban járok egyetemre, de vidéken lakom. Párom szintén egy másik városban, saját lakásunk nincs, és mivel diák vagyok keresettel nem rendelkezem. Mindkettőnk szülei támogatnának, de nagyon kilátástalannak látom. Ti mit mondanátok?2020. jan. 4. 15:56
41/48 A kérdező kommentje:
...lesz baba :)
2020. jan. 20. 20:20
43/48 anonim válasza:
Ez igen, lakás, munka és kereken 0 Ft bevétellel anyuciék nyakára szülni....
Nagy karrier.
44/48 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék magyarázkodni senkinek, köszönöm szépen a véleményeket/segítő hozzászólásokat, természetesen születtek előrelépések és fejlemények a dologban, ami alapján hoztam/tuk meg ezt a döntést.
2020. jan. 20. 22:31
45/48 anonim válasza:
Van olyan koleganom, aki 17evesen szult. Segitseggel persze de lett karrierje, diplomazott, vezeto pozicioban dolgozik, csaladja van, minden szuper. A kerdezo eleg intellingensnek tunik. Menni fog neki
46/48 anonim válasza:
Kedves! Nagy örömet okoz, hogy az életet választottad a gyermeked részére. Szeretnék felajánlani a számodra babaholmikat,felszerelést a kezdéshez és egy pénzösszeget személyesen átadni. Ha örömmel fogadod ezeket kérlek irj az alapitványunk emailjére,elég ,ha a telefonszámodat irod meg. valasszukazeletet.hu/kapcsolat szeretettel Görgey Zsuzsanna
47/48 anonim válasza:
Kedves Kérdező! :) Ez nagyszerű! Gratulálok! Sok boldogságot és jó babavárást kívánok Nektek! :)
48/48 A kérdező kommentje:
Azért sajnálom, hogy ha valaki úgy dont, hogy egy élet előrébb való mint bármi, és felteszi rá mindenét, és minden erejével azon van, hogy megoldja a dolgot, akkor sokan ennyire ellenséges választ adnak, és mindenkit aki bármilyen támogató kommenttel hozzájárult a témához azt lehúzzák a többiek. Mint fentebb írtam történtek előrelépések a lakhatással és mindenféle ügyben kapcsolatban, megnyugtatok mindenkit, hogy nem a nagyszülők nyakára szülök, de ha meg így is lenne, akkor sem kellene ilyen hangsullyal válaszolni. Nagyon nehéz döntés volt, de megkönnyebbülés a döntés, és nem gondolom, hogy könnyű lesz, de majd évek múltán biztosan ez a döntés lesz az, amiért hálás leszek magamnak :)
2020. febr. 15. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!