Megtartanàtok a babàt ha az apukàt alig ismernétek, viszont ő szeretné vállalni?
volt olyan ittas éjszaka is, mikor nem vagyok abban biztos hogy tényleg megszakított befejezés volt
azért az másnaposan is feltűnik, hogy folyik belőled valami vagy sem...
Megtartanám. De az mindegy, hogy én mit csinálnék, mert én csak szélsőséges esetben vetetném el (erőszak pl). De nem kell mindenkinek úgy gondolkodnia, mint nekem.
Te meg majd átmész ezen a hídon, ha odaértél. Amíg nem pozitív a teszt, én nem stresszelnék, felesleges.
"Megmondom őszintén ez a lelkesedése számomra inkább ijesztő, már az is eszembe jutott hogy szándékosan arra megy ki a játék hogy gyorsan gyereket akar csinálni valakinek" - na végre egy normális nő, aki társat keres első sorban, és nem férj-, és apának valót a babarojektjéhez:)))
Kérdező, ebben az esetben szerintem egyik lehetőséggel sincs alapvető probléma, nektek kell megbeszélni. Bár igaz, hogy haebben a helyzetben bevállalod a szülést, kiszolgáltattotá válhatsz a másik felé egy időre.
Lekésve meg még nem vagy semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!