Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Megtartanàtok a babàt ha az...

Megtartanàtok a babàt ha az apukàt alig ismernétek, viszont ő szeretné vállalni?

Figyelt kérdés
Előre szeretném leszögezni, ez most egy remélhetőleg! csak elméleti kérdés. Még 4 napom van a mensiig, de bennem van az aggodalom, mert ebben a hónapban többször voltunk együtt megszakítàssal, amik közt volt olyan ittas éjszaka is, mikor nem vagyok abban biztos hogy tényleg megszakított befejezés volt. Mindezt pont peteérés alatt és körül. A férfit alig ismerem most jöttünk össze, amúgy munkatàrsam is. Azt tudom hogy ő kimondottan szeretne gyereket, az előző kapcsolata emiatt ért véget, mert a nő nem akart több év után sem, sőt kijelentette hogy soha. Mikor mondtam neki ezt az aggodalmamat, az elmúlt felelőtlen időszakunk miatt, annyit mondott ha úgy alakul ő nagyon örülne, hiszen már szeret, és hozzà költöznénk, felnevelnénk. Megmondom őszintén ez a lelkesedése számomra inkább ijesztő, már az is eszembe jutott hogy szándékosan arra megy ki a játék hogy gyorsan gyereket akar csinálni valakinek az előző rosszul végződött kapcsolat után. Persze én vagyok a hülye, amiért nem rendszabàlyoztam meg hogy igenis használjunk óvszert (nem bírja, lelankad tőle). Én ráadásul még nem vagyok szerelmes sem belé, bizonytalan vagyok hogy vele akarok e maradni tartósan, mert egyre több hiba derül ki róla lassanként. Se saját lakàsom nincs, a munkahelyünkön még próbaidős vagyok, szóval semmi sem lenne ideális. Az egyetlen ami mellette szólna, hogy 28 éves elmúltam, szeretnék már családot, lelkileg úgy érzem már jó anyuka lehetnék, a testem viszont már egyre csak öregszik, szóval bennem van ez a mikor ha nem most érzés.
2019. dec. 8. 12:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%
Most nem akarom elmondani en is, h ez eleg felelotlenseg volt a reszetekrol, mert ez valoszinuleg mar te is belattad. Ha engem kerdezel, ha ugy alakulna, h egy ilyen helyzetben 28 evesen terhes maradnek, az se lenne veletlen. Minden okkal tortenik. Ugyhogy en megtartanam a babat, a ferfival kapcsolatban meg makd kesobb dontenek. Sokan 30 folott mar barmit megtennenek egy babaert, de sosem kopogtat be tobbe. De a te dontesed.
2019. dec. 17. 12:42
 22/28 anonim ***** válasza:
89%

Hát nem tudom, én férfi vagyok, de ha egy nőn azt érzékelném, hogy egy majdani gyerek fontosabb neki nálam és kettőnk kapcsolatánál, nos onnan húznék soványmalac-vágtában...

Nem tudom, feltűnt-e valakinek, hogy a családirtós öngyilkosok zömét "kiemelkedően jó apa" - ként írta le a környezete - ez ugyanis egy határon túl az "én vérem" vegytiszta önzésről és birtoklásról szól, semmi másról.

(igen, a legutóbbi IS)

2019. dec. 17. 13:22
 23/28 anonim ***** válasza:
14%
Kedves Kérdező! :) Én megtartanám a helyedben. Sok férfi sajnos - amint kiderül, hogy várandós a párjuk - lelépnek. A te párod szerencsére normálisabban gondolkodik. Próbaidő alatt sem rúghatnak ki valakit a várandóssága miatt. Ideális korban vagy a gyermekvállaláshoz, és persze megy az idő. Az a lényeg, hogy Te úgy érzed, már jó anyuka lennél. Minden jót kívánok, és jó döntést! :)
2019. dec. 17. 16:59
 24/28 anonim ***** válasza:
79%
Próbaidő alatt INDOKLÁS NÉLKÜL felmondhat mindkét fél, szóval nem, eszem ágában nem lenne megtartani, biztos egzisztencia, normális munkahely és stabil kapcsolat nélkül! Tulajdonképpen minden, ami kéne egy gyerekhez, nálatok nem adott, szóval elég egyértelmű lenne számomra a dolog.
2019. dec. 17. 17:17
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Mi az amit nem ismersz a párodból? Inkább úgy érzem, nem vagy szerelmes, nem szereted. Ha igen, nem lenne kérdés a gyermektéma. Viszont nem nagyon értem a hazárdírozást. A megszakítás nem védekezés. Vagyis önként és dalolva vállaltad már a bébit. Ebben csak az a baj, hogy nem vagy biztos és simán rádumálod magad az abortuszra. Sejtcsomó. Persze. 😂😂😂 jó vicc. Amikor pozi a teszt pont arról áradozik mindenki aki szeretne gyermeket, hogy hurrá sejtcsomink lesz. 😂😂😂
2019. dec. 17. 18:42
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig egy 6-7-8 hetes embrió még igen csak hajaz egy sejtcsomóra, az más dolog, hogy aki akarta az nyilván örül neki és már akkor gyerekként tekint rá, ettől függetlenül az még igen csak messze áll megszületett társaitól. És ez puszta biológiai..
2019. dec. 17. 18:54
 27/28 anonim ***** válasza:
55%
"A megszakítás nem védekezés. Vagyis önként és dalolva vállaltad már a bébit. " - nem unod még a valóság-tagadást, jelen esetben az ember önreprodukciójáról való tudatos döntés lehetőségének és alapvető jogának eltagadását?
2019. dec. 17. 18:56
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Megjott vegul? Ha nem, h dontottetek?
2020. márc. 20. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!