Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Megtartanàtok a babàt ha az...

Megtartanàtok a babàt ha az apukàt alig ismernétek, viszont ő szeretné vállalni?

Figyelt kérdés
Előre szeretném leszögezni, ez most egy remélhetőleg! csak elméleti kérdés. Még 4 napom van a mensiig, de bennem van az aggodalom, mert ebben a hónapban többször voltunk együtt megszakítàssal, amik közt volt olyan ittas éjszaka is, mikor nem vagyok abban biztos hogy tényleg megszakított befejezés volt. Mindezt pont peteérés alatt és körül. A férfit alig ismerem most jöttünk össze, amúgy munkatàrsam is. Azt tudom hogy ő kimondottan szeretne gyereket, az előző kapcsolata emiatt ért véget, mert a nő nem akart több év után sem, sőt kijelentette hogy soha. Mikor mondtam neki ezt az aggodalmamat, az elmúlt felelőtlen időszakunk miatt, annyit mondott ha úgy alakul ő nagyon örülne, hiszen már szeret, és hozzà költöznénk, felnevelnénk. Megmondom őszintén ez a lelkesedése számomra inkább ijesztő, már az is eszembe jutott hogy szándékosan arra megy ki a játék hogy gyorsan gyereket akar csinálni valakinek az előző rosszul végződött kapcsolat után. Persze én vagyok a hülye, amiért nem rendszabàlyoztam meg hogy igenis használjunk óvszert (nem bírja, lelankad tőle). Én ráadásul még nem vagyok szerelmes sem belé, bizonytalan vagyok hogy vele akarok e maradni tartósan, mert egyre több hiba derül ki róla lassanként. Se saját lakàsom nincs, a munkahelyünkön még próbaidős vagyok, szóval semmi sem lenne ideális. Az egyetlen ami mellette szólna, hogy 28 éves elmúltam, szeretnék már családot, lelkileg úgy érzem már jó anyuka lehetnék, a testem viszont már egyre csak öregszik, szóval bennem van ez a mikor ha nem most érzés.
2019. dec. 8. 12:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%

"Hol élsz te?"

Budapesten:)

"Egy fél év alatt látnia kell, hogy megfelel e partnernak, vagy nem." - hogyne, a vészesen ketyegő biológiai órájú jó 30-as nők fantazmagóriáiban ez kétségtelenül így van.

A valóság meg ezzel szemben az, hogy ha egy kapcsolatban hiányoznak a kettesben szerzett élmények, akkor az sanszosan az első komolyabb hullámvölgynél szét fog esni.

2019. dec. 9. 15:05
 12/28 anonim ***** válasza:
54%

"Úgy beszéltek az abortuszról, mint ha csak egy hajvágás lenne. Pedig emberölés. Gyilkosság." - nézd, neked jogod van olyan álomvilágban élni, amilyenben akarsz, de másokon légyszi ne akad számon kérni az egyéni hülyeségeidet, mert a világon semmi közünk hozzá.

A művi abortusz kérlek valójában egy nőgyógyászati beavatkozás, aminek van legális és illegális formája, de spec emberölés soha sem lesz belőle, ha a fejed tetejére állsz se.

2019. dec. 9. 15:47
 13/28 anonim ***** válasza:
7%
Ha sokat mondogatod magadnak hogy nem, akkor talán száz év múlva el is hiszed.
2019. dec. 9. 17:05
 14/28 anonim ***** válasza:
64%

Ugyan #15, ez pont, hogy nem hit kérdése, hanem tényeké.

Be kéne látnod, hogy hiába házalsz errefele a vallási doxazmáiddal, a kutya s vevő rájuk...

2019. dec. 9. 17:27
 15/28 anonim ***** válasza:
88%
A "kedves" 46%-os válaszadóban ismételten egy hittérítőt tisztelhetünk tán?
2019. dec. 9. 19:21
 16/28 anonim ***** válasza:
70%

Olyan cukik ezek a fanatikus, szemellenzős, buta hittérítők, ahogy mindenkire ráerőszakolnák a saját nézeteiket, persze azokat, amik szigorúan mellőzik a tényeket, lásd: az abortusz "gyilkosság", ja de a beteg gyerek abortálása nyilván nem az, mert hát SZERINTÜK az nem az. Hisz ott végülis nem ugyanaz a folyamat megy végbe...:D:D Vicc.

Már ebből is látszik mennyire tudtalanok, össze-vissza beszélnek. A tények a következők: az abortusz nem gyilkosság, soha nem volt az és soha nem is lesz. Elég nehéz lenne megölni valamit (és nem valakit!), ami még csak meg sem született, hisz ugye a halál feltétele az élveszületés, de ne is foglalkozzunk ilyen "apró kis" részletekkel....:'D Egy fájdalmat nem érző, tudat nélküli sejthalmaz abortálását már megszületett, érző, tudattal rendelkező ember megöléséhez hasonlítani olyan szintű ostobaságra és tudatlanságra utal, hogy arra szavak nincsenek.

Fél év pedig messze nem elég arra, hogy alaposan, közelebbről és jobban megismerd a másikat!! Aki ilyen baromságokat állít, annak valószínűleg az életben nem volt egy darab kapcsolata se. .

2019. dec. 9. 20:58
 17/28 anonim ***** válasza:
29%
Mi két hónapja ismertük egymást és megtartottuk. Mondjuk ha nem akarja én akkor is megtartottam volna, nem tudtam volna feldolgozni ha elvetetem. Azóta is együtt vagyunk, már 3 éves a kisfiúnk. Elején persze voltak nehézségek.
2019. dec. 10. 11:32
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
A #17-es "19-re lapot húzott" - és szerencséje volt, bejött neki. Ami persze önmagában jó dolog, de ebben a témában az emberek többsége - érthető módon - nemigen szeret kockáztatni.
2019. dec. 12. 11:00
 19/28 anonim ***** válasza:
66%
#19, úgy tűnik, hogy az itt térítő magzatvédők soraiban felvételi követelmény a 60 alatti IQ... mert efelett az ember már megérti az egyszerűbb ok-okozati összefüggéseket, például, hogy megölni azt lehet, aki előzőleg élve megszületett.
2019. dec. 12. 17:03
 20/28 anonim ***** válasza:
88%

#19 Jogodban áll mérhetetlenül butanak lenne, de könyörgöm, legalább ne híresztelnéd...🤦🏽‍♀️

Mikor lesztek ti kedves fanatikusok végre megtanulnia alapvető biológiai meg egyéb dolgokat?? Amiket tán már egy alsós gyerek is felfog. Megölni valamit, ami még csak meg sem született elég lehetetlen küldetés. De menjünk tovább: egy fejletlen, fájdalmat nem érző, tudat nélküli, magától lélegezni képtelen (tudod, ami végülis csak ÉLETFELTÉTEL) sejtcsomóról beszélünk! Nehogy már egy lapon említsük és összehasonlítsuk azzal, mikor már megszületett, érző, tudattal, akarattal, vágyakkal rendelkező embert ölnek meg!! Aki ennyire buta, az legalább ne próbáljon okoskodni...

2019. dec. 12. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!