Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mikortól lehet lemondani a...

Mikortól lehet lemondani a védőnőt? Undorító a stílusa, mindenben ellentmond nekem Nem kellene ennyire -csicsás szoba, nem ettől fog a baba fejlődni - tápszert ne vegyek - mennyit híztam (mikor teljesen normális a nődoki. szerint

Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 17:52
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
57%

A válaszok egy részét el sem olvastam...de azok alapján, amiket igen, én nem értelek titeket. Mit kell a védőnő témát túllihegni???? Van és kész. Az meg szerintem elvárható egy felnőtt, szülőnek készülő nőtől, hogy ne egy fülét-farkát behúzó pincsikutya legyen.

- Amikor a védőnők nálam szóba hozták a családlátogatást (költözés miatt több volt), egyből nyitottam a naptáram, hogy akkor egyeztessünk pontosan időpontot, hogy biztosan alkalmas legyen a látogatása. Egyik sem jelent meg váratlanul.

- Vannak tanácsok, amikkel nem feltétlenül azonosulok, ezek egyik fülemen be, másikon ki, nem rugózok és bosszankodok rajtuk (pl. súly...ki nem tojja le a védőnő véleményét, ha a dokid szerint ok).

- Ha valami ártalmatlan dologban nagyon kötözködne (mint a Kérdező esetében a szoba), akkor normális hangnemben, de hatarozottan annyit válaszolnék, hogy mindenki ízlése/lehetősége más, nekünk így tetszik/felel meg. Ha nem áll le, akkor megköszönném neki, hogy tiszteletben tartja az álláspontunkat.

- Felnőtt ember vagy, max nem mondod meg neki, ha veszel tápszert, vagy akármit, amit ti jónak láttok.

Nem kell drámázni, meg lemondogatni (plane, hogy ezek szerint már nem is lehet).

2017. aug. 7. 14:20
 42/43 anonim ***** válasza:
44%

Nekem nagyon jó a védőnőm. 2x volt nálunk, de mind a 2x szólt is előre. elmentem hozzá a havi vizsgálatra, kinyitotta a naptárját és egyeztettünk. Még azt is figyelembe vette, hogy dolgozok. Legutóbb pl. véletlenül egyszerre írt be kettőnket, intézkedett is. Mondjuk felém billentette a dolgot, mert én még dolgozok, a másik kismama meg már nem. Mind a 2x kb 10-15 percet volt nálunk. Megnézte, hogy hol lesz a gyerek elhelyezve, legutóbb pedig már a bútorokat is látta, bár még fóliában vannak, mert még csak most festünk. Elmond mindig mindent, hogy hová és mikor kell mennem, elvégzi a vizsgálatokat. Meg is őrülnék, ha minden alkalommal ezek miatt 4 órát kellene a terhesgondozóba várnom.

Lemondani nem lehet, ami nagyon helyes sok esetben. Aki meg nem jön ki a védőnőjével, könyörgöm, felnőtt ember és üljön le vele megbeszélni a dolgot.

2017. aug. 8. 11:09
 43/43 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó a megbeszélés vagy működik, vagy nem. Szerencsére ritka az az embertípus, akivel nem lehet, de mivel a védőnők is emberből vannak, ezért köztük is akad olyan típus, akivel amúgy se nagyon lehet bírni, hát még úgy, ha azt hiszi, hogy ő mennyi mindent megtehet, mert neki küldetése van, az a legszerencsésebb, akinek jó jut, az is szerencsésebb, akinek ártalmatlan hülye, de a legrosszabb az, mikor kapsz egy idiótát, aki ráadásul úgy viselkedik, mint egy úthenger...
2017. aug. 9. 02:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!