Mikortól lehet lemondani a védőnőt? Undorító a stílusa, mindenben ellentmond nekem Nem kellene ennyire -csicsás szoba, nem ettől fog a baba fejlődni - tápszert ne vegyek - mennyit híztam (mikor teljesen normális a nődoki. szerint
"Ezeket előírás szerint a csecsemő hathetes koráig hetente, majd havonta kell elvégezni, a gyermek egy- és hároméves kora között negyedévenként csinál státuszvizsgálatot a védőnő, utána pedig az iskolás kor kezdetéig évente ellenőrzik, hogy megfelelően fejlődik-e a gyermek. Innentől az iskolai védőnők dolga a diákok gondozása."
Pont olyan törvény ez is mint a kötelező óvoda 3 éves kortól. Bizonyos réteg gyermekeit csak így tudják felügyelet tartani. Egyszerűbb egy törvényt hozni, hiszen nem tehetnek különbséget az emberek között. A védőnőket ontják az iskolák. Hogy alkalmas-e mindegyik, az már más dolog sajnos.
És kinek köszönhetjük a kötelező védőnőt?
Aki nyakra-főre szüli az utcára a purdét.
Aki éhenhalasztja a csecsemőt, mert az elmebajos szektájában úgy szokás.
Aki csak azért lett szülő, hogy jól odafricskázzon másnak, miközben az alapvető dolgokkal sincs tisztában.
Egyetértek azzal, hogy ne legyen kötelező védőnő. Brutális vizsga legyen gyerekvállalási alapismeretekből, addig 0 segély, különadó.
Na nehogy már kötelező legyen éjjel-nappal beengedni,és ha éjjel kettőkor nyomja a csengőt,akkor is be kell engednem?
mondjuk ezentúl minden kedden jön éjjel kettőkor ellenőrizni.Szerdánként meg éjjel fél 3-kor.Nekem meg be kell engedni,mert jön a rendőrséggel?
Ha valaki tudja,írja már meg,hogy mi a kötelező!
úgy tudom,hogy szülés után kétszer kijön,de előre egyeztetett időpontban. Ezen kívül 3 hónaposan,meg 6 hónaposan vinni kell státusra,aztán 1 évesen.De javítson ki aki pontosabban tudja.
A védőnőket ontják az iskolák
Még jó hogy hiányszakma:-D Egyáltalán nem igaz hogy ontják őket, ellentétben a pszichológusokkal meg a turizmusosokkal.
16os:
szülés előtt 5 látogatás a kötelező(ebből kettő a szülést megelőző 2 hónapban)
szülés után az első 6 hétben hetente egyszer
egy éves korig havonta egyszer
3 éves korig évente hatszor
6 éves korig évente négyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!