Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mikortól lehet lemondani a...

Mikortól lehet lemondani a védőnőt? Undorító a stílusa, mindenben ellentmond nekem Nem kellene ennyire -csicsás szoba, nem ettől fog a baba fejlődni - tápszert ne vegyek - mennyit híztam (mikor teljesen normális a nődoki. szerint

Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 17:52
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
80%

"Ezeket előírás szerint a csecsemő hathetes koráig hetente, majd havonta kell elvégezni, a gyermek egy- és hároméves kora között negyedévenként csinál státuszvizsgálatot a védőnő, utána pedig az iskolás kor kezdetéig évente ellenőrzik, hogy megfelelően fejlődik-e a gyermek. Innentől az iskolai védőnők dolga a diákok gondozása."

Pont olyan törvény ez is mint a kötelező óvoda 3 éves kortól. Bizonyos réteg gyermekeit csak így tudják felügyelet tartani. Egyszerűbb egy törvényt hozni, hiszen nem tehetnek különbséget az emberek között. A védőnőket ontják az iskolák. Hogy alkalmas-e mindegyik, az már más dolog sajnos.

2017. aug. 6. 18:58
 12/43 anonim ***** válasza:
74%

És kinek köszönhetjük a kötelező védőnőt?

Aki nyakra-főre szüli az utcára a purdét.

Aki éhenhalasztja a csecsemőt, mert az elmebajos szektájában úgy szokás.

Aki csak azért lett szülő, hogy jól odafricskázzon másnak, miközben az alapvető dolgokkal sincs tisztában.

Egyetértek azzal, hogy ne legyen kötelező védőnő. Brutális vizsga legyen gyerekvállalási alapismeretekből, addig 0 segély, különadó.

2017. aug. 6. 19:11
 13/43 anonim ***** válasza:
11%
Tápszer valóban felesleges, ha van elég tejed. Utána meg kiváltja a babának való étel. És itt nem az üveges baba kajára gondolok, hanem hogy turmixolsz, főzöl neki te. Tudom, hogy egyszerűbb a műkaját elévágni, akárcsak kutya elé a tápot, de a gyerek egészsége érdekében nem kéne. Elhízni sem kötelező terhesség alatt annyira, hogy mások megszóljanak miatta. Nem kettő helyett kell enni, ez tévhit.
2017. aug. 6. 19:17
 14/43 anonim ***** válasza:
57%
Van olyan, hogy nem alkalmas a jelenléte. Pl. 3 műszakban dolgozó ismerősöm is leakasztja a kaputelefont, nem tudják elérni, ha alszik. A védőnők jellemzően rajtaütésszerűen jelennek meg, ne engedd be. Ha veszélyeztetés, bizonyítsa, hiszen te elviszed minden hónapban a babát majd dokihoz, ez kötelező is!
2017. aug. 6. 19:30
 15/43 anonim ***** válasza:
65%
Nem teheti meg,hogy nem engedi be.Ha mégis megteszi,akkor a védőnő a rendőrség segítségét is kérheti.
2017. aug. 6. 20:31
 16/43 anonim ***** válasza:
47%

Na nehogy már kötelező legyen éjjel-nappal beengedni,és ha éjjel kettőkor nyomja a csengőt,akkor is be kell engednem?

mondjuk ezentúl minden kedden jön éjjel kettőkor ellenőrizni.Szerdánként meg éjjel fél 3-kor.Nekem meg be kell engedni,mert jön a rendőrséggel?

Ha valaki tudja,írja már meg,hogy mi a kötelező!

úgy tudom,hogy szülés után kétszer kijön,de előre egyeztetett időpontban. Ezen kívül 3 hónaposan,meg 6 hónaposan vinni kell státusra,aztán 1 évesen.De javítson ki aki pontosabban tudja.

2017. aug. 6. 20:41
 17/43 anonim ***** válasza:
31%

A védőnőket ontják az iskolák

Még jó hogy hiányszakma:-D Egyáltalán nem igaz hogy ontják őket, ellentétben a pszichológusokkal meg a turizmusosokkal.

2017. aug. 6. 20:44
 18/43 anonim ***** válasza:
57%

16os:

szülés előtt 5 látogatás a kötelező(ebből kettő a szülést megelőző 2 hónapban)

szülés után az első 6 hétben hetente egyszer

egy éves korig havonta egyszer

3 éves korig évente hatszor

6 éves korig évente négyszer

2017. aug. 6. 20:47
 19/43 anonim ***** válasza:
69%
ez tuti nem így van,honnan van az infód?_Az én védőnőm azt mondta,ez a kettő kötelező,hogy kijöjjön,a kötelező státuszokra be is lehet vinni.
2017. aug. 6. 20:52
 20/43 anonim ***** válasza:
89%
utolsó, onnan hogy én is védőnő vagyok, ez a szakmai protokoll:-)
2017. aug. 6. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!