Nekem már baromi elegem van abból, h nem lehet normális áron albérletet találni, de még szobát sem, és ha mégis akad, azt 1 mp alatt elviszik. Ti hogy vagytok vele?
Teljesen megértelek. Katasztrófa ami itt van. Sajnos nekem se toltak a fenekem alá egy lakást a szüleim indulónak. 3 éve költöztem fel budapestre, azóta már a 4. lakásba költöztem. Az utóbbi kettőt eladták alólunk. Marhára unom már ezt az egészet, de nem tudok tenni ellene.
Most lakunk először ketten a párommal, eddig mindig 3-4en voltunk egy lakásban. És az egész egy akkora ellentmondás. Nyilván ki megy albérletbe, a csóró. Ilyen albérlet árak mellett meg örül az ember ha hó végén még van kaja az asztalon, de közbe muszáj kifizetni.
Kritikán aluli ami ebben az országban folyik, főleg budapesten.
Köszi a válaszokat, legalább jó tudni, h megértik az embert. Szerintem a lakásáraknak kellene a fizetéshez igazodni, és nem fordítva.
Csak azért, h ki tudjak fizetni egy normális méretű lakást, normális környéken, senki nem fogja emelni a fizetésem. Erre mondják azt: oldjam meg. Pl. ha vki keres átlag nettó 150-et, akkor a reális az lenne, h kivesz egy lakást 50-ért, 50-et félretesz, a maradékból meg kifizeti a kaját, egyéb dolgokat. Ma 50-ért nemhogy lakást, szobát se nagyon lehet bérelni, vagy ha igen, akkor erre jön még a rezsi... Bírom azokat az embereket, akik jönnek a "bezzeg a nagyanyáink korában 10-en voltak egy szobában..." szöveggel. És elégedettek voltak? Kötve hiszem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!