Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes és boldog vagyok mégis hiányzik néha az exem. Ez normális?
Októberben lesz 2 éve, hogy egyik napról a másikra kidobott egy mondvacsinált indokkal. Az első néhány hónap kemény volt, főleg amikor megtudtam, hogy a szakítasunk után 2 héttel már másik pasija volt. Aztán megismertem a barátnőmet, aki egy tünemény, 100x jobb az exnél kivül/belül, nagyon összeillünk és igazán boldog vagyok vele.
Néha mégis elkap egy érzés, hogy jó lenne tudni mi van a volt barátnőmmel, néha hallok ilyen nyálas zenéket, amiknek a szövegéről eszembe jut. Utálok olyan helyekre menni, ahol vele sokszor vagy akár egyszer is jártam, mert mindig hiányzik.
Semmi esetre sem szakítanék a barátnőmmel, imádom és ő a legfontosabb, de nem tudom mindig irányitani a gondolataimat/érzéseimet.
Valahogy tudatosan el lehet érni, hogy semlegessé váljon az ex? Utálni se akarom, csak egyszerűen elfelejteni.
Kitalálom ez az exed volt életed első szerelme.
Nos ez normális az első szerelmet senki se tudja elfelejteni csak szimplán érdekel hogyan alakul az ő sorsa az ő élete te nélküled és ebben nincsen semmi szerintem.
Ezt nem lehet kiölni emberek vagyunk és ebben nincsen semmi baj.
Nem biztos, hogy konkrétan az exed hiányzik (persze lehet), hanem valami, amit tőle kaptál, egy érzés, egy emlék, bármi.
Ezek a dolgok lehetnek nagyon banálisak is és mégis nagyon tudnak hiányozni.
Próbáld meg ezt kideríteni magadban és ha ez megvan, akkor könny(ebb)en tudsz rajta segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!