Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Muszáj meglátogatnia a védödönek?

Muszáj meglátogatnia a védödönek?

Figyelt kérdés
Öszintén szolva, nem igen szeretem ha vadidegenek járkálnak be a lakásunkba.. én paranoiás vagyok ettöl. Muszáj meglátogatnia?
2017. máj. 10. 10:24
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
84%

"Lényegében mindenünk megvan, semmiben sem szenvedünk hiányt. Csendesek vagyunk a szomszédok ránk soha egy rossz szot sem szoltak. Nem élrtem miért jöttök ilyen dolgokkal, hogy van mit szégyelnem!!?? Más sokkal sokkal rosszabb körülmények közé vállal gyereket. "

Nézd meg ezt: itt is jólét volt, meg zárkózottság. És ez lett a vége:

[link]

Nem azt mondom, hogy ti ezt teszitek, csak azt, hogy a védőnő ezt nem tudhatja. Nem csak az veszélyeztetheti a gyerekét, aki "rosszabb körülmények" között él...

Gondolkozz el, vegyél erőt magadon, és tedd meg a GYEREKEDÉRT!!!!

2017. máj. 11. 10:43
 42/44 anonim ***** válasza:
Muszáj meglátogatnia. Nálunk egy hete volt. Annyi volt az egész, hogy megkérdezte, hogy hol lesz a gyerekszoba, vagy sarok. Megmutattuk a tök üres szobát, ő meg mondta, hogy szép világos és nagyon jó, hogy van erkélye, így lehet levegőztetni majd a picit. Ezután leültünk a konyhába, átbeszéltük az adataimat, a kis könyvbe, elmondta, hogy hová kell legközelebb mennem és megegyeztünk a kövi időpontba, mikor mennem kell hozzá. Kb. 20 percet vett igénybe, bár többet nehezen is lehetett volna, mert mentem dolgozni xd. Ha ennyire zavar, kérd meg férjedet, hogy ő is legyen veled. 20 percet mosolyogsz, majd hónapokig nem látod az otthonodban. A gyermekvállalással bekerülsz a rendszerbe, ellenőriznek mindenkit. Ha rendben talál mindent, nem fog zaklatni, hidd el. Érdekes védőnője lehetett anyukádnak is, mert én is a 80-as években születtem, és hozzánk kijárt, emlékszem is rá, mert van egy öcsém is. Sőt, ugyanaz volt a védőnője a sógornőmnek is és képzeld, hogy kiment hozzájuk, pedig abban a házban élnek apuékkal, ahol mi is felnőttünk.
2017. máj. 14. 15:21
 43/44 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező , szerintem ne packázz mert te fogod húzni a rövidebbet ezt hidd el !!

A védiőnői szolgáltatás KÖTELEZŐ, NEM LEMONDHATÓ 2017. JANUÁRJÁTÓL.

[link]

Barátkozz meg ezzel a gondolattal..., mert ez alól sajna vagy nem sajna (én azt mondom nem sajna) nincs kibúvó.

2017. máj. 16. 13:27
 44/44 anonim ***** válasza:
33%
Biztos koszos vagy és képtelen takarítani.
2017. jún. 10. 17:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!