Más vitte a gyermekét terhesgondozásra?
Sziasztok.
Magánba járunk nőgyógyászhoz. Ennél a dokinál szültem 1 éve a gyermekemet. Még elég pici és egyébként is szívesen vinnénk magunkkal.
Érdekelne, hogy gáz, ha magunkkal visszük?
Úgy vagyok vele, hogy ha már kiperkálok 30 ezer forintot 4-5 hetente ennyi beleférhet.
Egyébként megkérdeztem azt mondták bejöhet apuka és baba is. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ez nagyon ördögtől való dolog -e, mert sok esetben egyébként meg magánban is azt látom, hogy csal anyukák járnak, apukák nem kísérik az anyukát.
Késő délutáni rendelésre szoktunk járni.
Köszi a válaszokat. Természetesen abszolút elfogadom azt a választ, hogy miért nem passzoljuk le.
Ha azert szeretnetek vinni, mert apuka is meg akarja nezni az uh-t es csak igy lehet megoldani, akkor persze menjenek be par percre, de aztan ha ugy van, menjenek is ki. Oke hogy fizetsz; de az orvos munkajat nem biztos, hogy zavarni kell feltetlenul.
Bar ha a te babad extra nyugis, akkor nem szoltam.
Az enyem 1 evesen uvoltott, ha nyugton kellett maradnia 2 percre. 🤣
Én is gondoltam erre, hogy eleinte hüvelyi vizsgálat van, de még nagyon-nagyon kicsi a kisfiam. Még sokszor azt ae tudja hova nézzen, ha azt mondom apa, pedig sokat mondjuk neki:D Szerintem nem lesz ezzel gond.
Azt gondolom, ha 3+ lenne, tehát pl. óvodás az már azért más tészta, mert ők már jobban kombinálhatnak, hogy ki az aki túrkál anyában és hogy nekem azt tanították, hogy ez csak az enyém.. :)
Amúgy az én babám szerencsére egy elég nyugodt, szemlélődő baba. Nem mondom, hogy néha nem szeret beszélni meg játszani a hangjával, de azzal nincs gond, hogy meg kell ülni anya ölében.
Én mondtam a páromnak, hogy nem muszáj bejönnie, hiszen a fiúnkkal már végig kísérte a terhességemet. Csak úgy érzi ebből sem szeretne kimaradni, illetve úgy vagyunk vele a doki azt mondta mehet, bár majd személyesen kiderül tesz-e majd megjegyzést, milyen lesz a hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!