Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Más vitte a gyermekét terhesgo...

Más vitte a gyermekét terhesgondozásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Magánba járunk nőgyógyászhoz. Ennél a dokinál szültem 1 éve a gyermekemet. Még elég pici és egyébként is szívesen vinnénk magunkkal.

Érdekelne, hogy gáz, ha magunkkal visszük?

Úgy vagyok vele, hogy ha már kiperkálok 30 ezer forintot 4-5 hetente ennyi beleférhet.

Egyébként megkérdeztem azt mondták bejöhet apuka és baba is. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ez nagyon ördögtől való dolog -e, mert sok esetben egyébként meg magánban is azt látom, hogy csal anyukák járnak, apukák nem kísérik az anyukát.

Késő délutáni rendelésre szoktunk járni.

Köszi a válaszokat. Természetesen abszolút elfogadom azt a választ, hogy miért nem passzoljuk le.

tegnap 20:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat en nem terpesztenek az 1 eves gyerekem elott :). Mivel nalunk csinalnak huvelyi ultrahangot is
tegnap 20:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel. Még úgysem fogja fel mi van. Ha pedig olyan idős lenne, akkor sem a vizsgálatot nézi.
tegnap 20:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is magánba járok, de ott kifejezetten kérik, hogy csak a váróteremig jöjjön a gyerek, ha jön. Ott van mindenféle gyerekjáték, kis asztal, de nekem nem könnyebbség, ha a férjem odáig kísérhet, akkor inkább maradjanak otthon, és megyek egyedül, majd hozom a fotókat. Kérdezd meg szerintem előre, hogy viheted - e, ne legyen kellemetlen.
tegnap 20:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha azert szeretnetek vinni, mert apuka is meg akarja nezni az uh-t es csak igy lehet megoldani, akkor persze menjenek be par percre, de aztan ha ugy van, menjenek is ki. Oke hogy fizetsz; de az orvos munkajat nem biztos, hogy zavarni kell feltetlenul.

Bar ha a te babad extra nyugis, akkor nem szoltam.

Az enyem 1 evesen uvoltott, ha nyugton kellett maradnia 2 percre. 🤣

tegnap 20:28
 5/14 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam erre, hogy eleinte hüvelyi vizsgálat van, de még nagyon-nagyon kicsi a kisfiam. Még sokszor azt ae tudja hova nézzen, ha azt mondom apa, pedig sokat mondjuk neki:D Szerintem nem lesz ezzel gond.

Azt gondolom, ha 3+ lenne, tehát pl. óvodás az már azért más tészta, mert ők már jobban kombinálhatnak, hogy ki az aki túrkál anyában és hogy nekem azt tanították, hogy ez csak az enyém.. :)

tegnap 20:29
 6/14 babyboom567 ***** válasza:
100%
Hát az én gyerekemmel nem lehetett volna elmenni.Lebontotta volna a rendelőt.
tegnap 20:29
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan vihetitek, legalább látja az orvos is, milyen lett egyévesen az akkori újszülött. A vizsgálat alatt kimehetnek az apjával, de megmutatni mért ne?
tegnap 20:31
 8/14 A kérdező kommentje:

Amúgy az én babám szerencsére egy elég nyugodt, szemlélődő baba. Nem mondom, hogy néha nem szeret beszélni meg játszani a hangjával, de azzal nincs gond, hogy meg kell ülni anya ölében.

Én mondtam a páromnak, hogy nem muszáj bejönnie, hiszen a fiúnkkal már végig kísérte a terhességemet. Csak úgy érzi ebből sem szeretne kimaradni, illetve úgy vagyunk vele a doki azt mondta mehet, bár majd személyesen kiderül tesz-e majd megjegyzést, milyen lesz a hozzáállás.

9/14 A kérdező kommentje:
vagy apa ölében*
 10/14 anonim ***** válasza:
65%
Én pár alkalommal vittem magammal mert pont nem volt kire bízni, de nálunk sose volt hüvelyi vizsgálat. Én mondjuk államiba jártam. Nem szóltak érte de én sem szerettem ha ott volt. 13 hónapos volt amikor pozítiv lett a tesztem.
tegnap 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!