Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ha kórházat váltok, lehet...

Ha kórházat váltok, lehet belőle problémám?

Figyelt kérdés
Olyan értelemben értem hogy eddig Fehérgyarmatra jártam vérvételre,genetikai vizsgálatokra stb..Az ultrahangos vizsgálatokat azokat magándokinál végeztettem eddig minden alkalommal..32.hetes leszek.. Mészáros Lőrincz megvette a Fehérgyarmati kórházat,és úgy néz ki magán kórház lessz belőle..Ha én a következő vizsgálataimat Nyíregyházán szeretném folytatni , akkor esetleg fogadnának? Ha igen ,Nem bánnának velem másképpen amiért eddig nem oda mentem? A nyíregyházi kórház felé jeleznem kell-e azt hogy én a további vizsgálataimat ott szeretném folytatni ? Valamint a szülést?

ma 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Kórházat nem válhatsz csak úgy, a lakohelyed szerintibe kell menned
ma 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sztem befogado nyilatkozatot kell kerned ott, ahol szülni szeretnél.
ma 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Az a biztos, ha szerzel lakcímet oda. Én betegség miatt jelentkeztem át tartózkodási helyileg másik megyébe, hogy oda járhassak szakrendelésre.
ma 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem oda tartozol, nem fognak ellátni.

Abba a kórhazba menj, ahova tartozol. Ha ez nem tetszik, vagy írsz egy befogadót a másikba, és vagy befogadnak vagy nem, ha nem, akkor meg magán doki...

ma 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha allitolag megszuntetnek egy egesz korhazat es magan lesz belole, akkor lesz kijelolve masik, ahova menni lehet.

De en szerintem ez nem teljesen igy lesz, csak lesz egy resze max, ami magan. Talan. De majd kiderul.

ma 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!