Magyar Péter részéről nem lesz kevés ez a cirka 2 hét az egészségüggyel, kórházak problémáival való foglalkozás, tényfeltárás?
Rengeteg olyan téma van, amivel felháborodást lehet kiváltani.
Célja, hogy a felháborodott emberek azt gondolják, hogy majd ha hatalomra kerül akkor ezek a dolgok rendbe lesznek rakva.
Erre nagyon kicsi az esély, ha figylembe vesszük ennek az embernek és a körülötte lévő emberek jellemét.
Valamint igen nagy a veszélye annak, hogy egy fokkal jobban együtt fog működni a külfödi pénzhatalmi elit embereivel.
Sajnos a közösségi médiával úgy irányítják a magyar társadalmat is, hogy igen nagy támogatottságra tett szert.
Ha ügyesen csinálják, még a párt embereit sem kell bemutatniuk, programot sem kell kidolgozni, nem kell belállni a megosztó kérdésekbe stb.
Ez a minimum hogy az egészségügyet rendbe kell tenni!
No stadion no kisvasút no korrupció!
Igen pontosan! Ezért is írtam!
Sőt a Tisza több szempontból még a Fidesz fiókpártja is lehet!
Ezért szomorú, hogy ez tetszik az embereknek, de ha ezt akarják akkor megkapják!
... tehát arra gondolsz, hogy keres újabb terepeket, ahol a fotelhuszárokat hergelni lehet...
Jól gondolod, a show erre épül.
Javaslom ennek a nyomorult egoista, nárcisztikus köcsögnek, hogy nézze meg az utakat, a járdákat, a vasúti kocsikat, a falusi elhagyott házakat, és hát nézze meg a nyomorult VIP őrült saját kis életét, tetteit, mert ha arról számolna be részletesen, ....az lenne a tuti!
8# ezt honnan veszed?
Amít viszont eddig Magyar Péter magán és politikai életéből megismertem, az egy zsák sz#rkupac. Ez tény!
Az én életemről mit tudsz?.?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!