Mért minden bonyolult kérdésre az a magyarázat hogy a Fidesz lop. Amikor ez annyira légből kapott mese?
A közbeszerzés mindig túlárazott, hiszen a pályázó tudja, hogy van pénz.
Én is másként kalkulálok, ha egy banknak fejlesztek vagy egy kiscégnek.
"De akkor meg ne legyenek felháborodva, ha a másik oldal Gyurcsányozik."
Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás??
Azért is mondják mindenre, hogy "és a fidesz" mert mást se hallani, hogy így a Gyurcsány, úgy a Gyurcsány. Orbán kb erre építette politikai pályáját, hogy Gyurcsány...
Most is nem tud meglenni Gyurcsány nélkül. Ha nem Gyurcsány akkor Soros, Migráns, Pókember, Brüsszel.
Nem csodálkozunk, hogy mindenre Gyurcsányt mondanak, mert a fidesznek ennyibe nyílvánul meg mindene, hogy "mé, a Gyúcsány job vót??"
Nemrég volt az, hogy "megdölt a fedettpályás Gyurcsányozós világrekord". Ezek után Ti ne csodálkozzatok a bezzeg Orbánon.
Ezzel a kis szöveggel szépen lebuktattam a tényfeltárók hazugságait, mivel nem lehet túlárazott közbeszerzésekről beszélni, ha olcsóbb és egyszerűbb projekteket hasonlítunk össze.
Gratulálok ! A párt 1,5 kg burgonyával hálálja meg a hűségedet és a fáradtságos tényfeltáró munkádat :D
#4!
Összekevered a politikát a választási kampány üzeneteivel.
"Orbán kb erre építette politikai pályáját, hogy Gyurcsány..."
Érdekes, hogy ilyeneket csak azoktól hallok, akik kizárólag a ballib médiából tájékozódnak. Nyugi, én is szoktam ilyet hallgatni, ezért tudom, hogy átvernek.
Szinte sosem idéznek, csak a saját értelmezésüket adják tovább.
Nyilván minden pártnak vannak nagyon egyszerű üzentei. De a fanatikus gyurcsányisták csak ezt a 4-5 szót ismerik. Pedig vannak ott komolyabb dolgok is.
Nyáron volt egy video, ami a Fidesz külpolitikájáról szólt.
Olyan kommenteket olvastam alatta, amelyeknek semmi közük nem volt ahhoz, amiről az az anyag szólt. Kb. ez ellenkezőjét állították. Aztán megnéztem a ballib portálokat és láttam, hogy gyakorlatilag onnan vették a "saját véleményüket".
A ballib médai csak azokat a dolgokat hozza le, amivel lehet ugrasztani a híveiket.
"Most is nem tud meglenni Gyurcsány nélkül. Ha nem Gyurcsány akkor Soros, Migráns, Pókember, Brüsszel."
Szépen megcáfoltad magad egy mondattal később. :)
Kb. 2 mondat, ami elhangzik általában (hetente többször) a migránsokkal kapcsolatban, hiszen folyamatosan vannak próbálkozások a határon.
A ballibberek viszont sokkal hosszabban foglalkoznak a témával, hiszen nekik azt kell bizonyítaniuk, hogy nincs is bevándorlás, soha nem is volt és a média is csak akkor foglalkozik vele, ha valamiért Orbán odarendelt megrándokat a határhoz. Ekkora marhaságokat hosszan kell ecsetelni, mert a ténnyekkel szembemenő kitalációkat érvekkel nem tudják megerősíteni.
"Nem csodálkozunk, hogy mindenre Gyurcsányt mondanak, mert a fidesznek ennyibe nyílvánul meg mindene, hogy "mé, a Gyúcsány job vót??""
Nem kell feltenni ilyen kérdést. Tudjuk, hogy mit (nem) csinált kormányzás alatt és tudjuk, hogy majdnem államcsőd lett a ténykedésének a vége.
"Érdekes, hogy ilyeneket csak azoktól hallok, akik kizárólag a ballib médiából tájékozódnak. "
Az origó hírek a kezdő oldalam.
Nem tudom mennyire vagy itt képben, de én vagyok az aki sokszor leírja, hogy a fideszes szavazók is olvassanak ellenzéki médiát és az ellenzékikek is.
Az amit meg idéztél azt pont nem a kampányra írtam, hanem arra mikor a fidesz ellenzékben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!