Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Más vitte a gyermekét terhesgo...

Más vitte a gyermekét terhesgondozásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Magánba járunk nőgyógyászhoz. Ennél a dokinál szültem 1 éve a gyermekemet. Még elég pici és egyébként is szívesen vinnénk magunkkal.

Érdekelne, hogy gáz, ha magunkkal visszük?

Úgy vagyok vele, hogy ha már kiperkálok 30 ezer forintot 4-5 hetente ennyi beleférhet.

Egyébként megkérdeztem azt mondták bejöhet apuka és baba is. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ez nagyon ördögtől való dolog -e, mert sok esetben egyébként meg magánban is azt látom, hogy csal anyukák járnak, apukák nem kísérik az anyukát.

Késő délutáni rendelésre szoktunk járni.

Köszi a válaszokat. Természetesen abszolút elfogadom azt a választ, hogy miért nem passzoljuk le.

tegnap 20:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Erre én is gondoltam, hogy esetleg behívni mikor már az uh rész jön és utána kimehetnének. Az elején egy rövid beszéd szokott lenni, hogy hogy vagyok. Kiszámolja mikor várható a szülés. Utána gyors vetkezés, minden alkalommal vesz kenetet, utána uh alaposan, a végén begépeli, majd még mond 1-2 tanácsot és elköszön.

Ha csak az uh részre jönnének be az sztem nem sok, csak akkor az aszisztensnek jeleznie kellene,h bejöhet apuka.

tegnap 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Én nem vinném, csak a férjemet. De ebben az esetben ti meg a ti orvosotok dönti el úgyis.
tegnap 20:59
 13/16 anonim ***** válasza:
13%
Én nem vinném magammal. Amiért anya vagy, nem kell hurcolnod mindenhová a gyerekedet, mint egy anyaorángután.
tegnap 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vittem, de az én fiam akkoriban, amikor a tesóval jártam gondozásra, még aktívan rettegett az orvosi helyektől. Én viszont láttam több gyereket, de mindig egyedül, tehát azért voltak hozva, mert anyuka nem tudta máshova tenni. Apa-anya-gyerek módon sose. A legdurvább az volt, aki a 4. gyerekét várta, és a legnagyobb max kisiskolás volt, a legkisebb meg babakocsiban ült. Egymás mellé le voltak ültetve egy padra, ott várták az anyjukat tök csöndben, senki egy szót sem szólt miatta.
tegnap 23:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Én egyszer láttam így gyereket, de ő már 6 év körüli volt. Egyszer csak kijött és ott találkozott anyuka egy barátnőjével, aki szintén oda várt valamelyik dokihoz. Neki mondta, hogy azt mondta az anyukája, hogy most menjen ki, mindjárt jön ő is. Gondolom, akkor volt valami hüvelyi vizsgálat. (Anyukának már nagyobb hasa volt, szóval az uh.gondolkm, hasi.) Apuka nem volt ott.

Én viszont a 6 hetesre nem jutottam még el, mert egyedül nevelem a babám és nincs kire bízni ☹️ 14hét késésben vagyok. Amit nagyon sajnálok, mert kezdetben bárhova mentünk, babakocsiban szinte végig aludt, de ha nem, akkor is nyugi volt. Most viszont pár hete ott se alszik és ott is előfordult már párszor ordítás. Így, hogy ilyen kiszámíthatatlan, végképp meg se merném kérdezni.

ma 00:47
 16/16 Syska ***** válasza:

Nekem sokszor alakult úgy a dolog, hogy nem bírtam kire bízni a gyermekem mikor mentem ultrahangra, én is magánba jártam.

Vittem magammal, nem volt gond a doki részéről sem, sőt örültek neki kifejezetten :) elbohóckodtak vele aztán külön oda hoztak neki széket magasra emelve hogy láthassa a kistesót a monitoron.

A vizsgálat alatt is ott volt mellettem a széken szépen csücsült, nyugodt természetű persze van mikor aktív :) nézte a monitort meg a hasam. Amikor még hüvely ultragang volt akkor is mellettem ült csak oldalt vagy a szülésznő, aki a dokim mellett volt bohóckodott vele, de őszintén olyan szögben volt, hogy ha nézett is volna semmit se látott volna lentre :)

De ha látott is volna egy egy éves gyerekről van szó nem egy tiniről :D

Több felnőtt olyan szögben látott a szülésem ideje alatt, amit max intim pillanatban élvez az emberlánya a körítésről ami ott volt folyt meg ne is beszéljünk :D

Nem ezen fog szakadni a cérna :D

A gyereket meg pláne nem érdekli olyan szinten :D

Ahogy te jobbnak érzed, ha szeretnéd vinni és a dokid se ellenzi akkor nyugodtan, ha bizonytalan vagy akkor ne. Ahogy neked jobb :)

Saját tapasztalat alapján én nem bántam meg, hogy vittem. Kicsi volt, de felfogta, hogy ott a baba a pocakban. Segített szerintem felkészülni neki a változásra. Persze közben is volt magyarázva neki, hogy lesz kistesó meg pici baba lesz nagyon vigyázni kell stb, de ott a dokinál valahogy kézzel foghatóbb volt neki az arcáról legalábbis ez látszott főleg mikor megmutatták neki a szívhangot. Tiszta öröm volt az arcán :)

ma 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!