Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Fejér vármegyében kit ajánlato...

Fejér vármegyében kit ajánlatok nőgyógyászt? Pozitív lett a terhességi tesztem, szeretnék felkeresni egy orvost, de most költöztünk csak ide, így a régi nőgyógyász kiesik.

Figyelt kérdés
Magánba vagy államiba érdemes menni első megállapításra? Első terhességem, igazából fogalmam sincs hova menjek, vagy mivel kezdjek. :D Próbálok infot találni mindenhol, de orvos ajánlást nem láttam sajnos.

tegnap 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha Székesfehérvár, akkor fb-on lépj be a Székesfehérváron szülök csoportba, ott van az orvosokról vélemény.
tegnap 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Cmed: Dr. Kovács Miklós
tegnap 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez olyan felesleges kérdés.....

Gondolom nem először mész nőgyógyászhoz. Csak ismersz már valakit...

Másrészt attól, hogs nekem ez a doki tetszik, nem jelenti azt, hogy neked is fog.

Lásd, nekem pl Kovács Miklós, akit a kettes ajánlott, egy mély traumát okozott. Nem lenne az az isten, hogy hozzá menjek többet.

Én egyébként Magosi Mónikához járok.

tegnap 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Schandl vagy Csetényi Zsolt
tegnap 21:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ajánlásokat! :)

Kedves 3-as: Nem először megyek, de mint írtam is... most költöztem ide, és sajnos a régi nőgyógyász túl messze van, hogy hozzá járjak. Nem olyat kértem, melyik doki tetszik, hanem mivel teljesen vakon vagyok, és igenis vannak kifejezetten kedvesebb dokik, akiktől jó élménnyel jönnek emberek, szerintem nem akkora baj ajánlást kérni. :)

Ugyanezt csinálja az ember minden szakemberrel kapcsolatban. Lehet, hogy nekem nem fog bejönni, de inkább annál próbálkozom, akivel kapcsolatban jókat hallottam...

ma 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!