Fejér vármegyében kit ajánlatok nőgyógyászt? Pozitív lett a terhességi tesztem, szeretnék felkeresni egy orvost, de most költöztünk csak ide, így a régi nőgyógyász kiesik.
Szerintem ez olyan felesleges kérdés.....
Gondolom nem először mész nőgyógyászhoz. Csak ismersz már valakit...
Másrészt attól, hogs nekem ez a doki tetszik, nem jelenti azt, hogy neked is fog.
Lásd, nekem pl Kovács Miklós, akit a kettes ajánlott, egy mély traumát okozott. Nem lenne az az isten, hogy hozzá menjek többet.
Én egyébként Magosi Mónikához járok.
Köszönöm az ajánlásokat! :)
Kedves 3-as: Nem először megyek, de mint írtam is... most költöztem ide, és sajnos a régi nőgyógyász túl messze van, hogy hozzá járjak. Nem olyat kértem, melyik doki tetszik, hanem mivel teljesen vakon vagyok, és igenis vannak kifejezetten kedvesebb dokik, akiktől jó élménnyel jönnek emberek, szerintem nem akkora baj ajánlást kérni. :)
Ugyanezt csinálja az ember minden szakemberrel kapcsolatban. Lehet, hogy nekem nem fog bejönni, de inkább annál próbálkozom, akivel kapcsolatban jókat hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!