Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Dr. Takács Zoltán nőgyógyászró...

Dr. Takács Zoltán nőgyógyászról hol találok infókat?

Figyelt kérdés
Az első gyerkőcöt nála születem mert rossz kimenetelű volt a szülés és aznap ő volt. Másnap nagyon alapos volt mindent elmagyarázott és minden nap jött hozzám érdeklődni és tájékoztatni. Szeretnénk még egy kisbabát ezért ő hozzá szeretnék járni. Azt szeretném kérdezni hogy sztk-ban ugye ő már nem dolgozik? Illetve a magán rendelőjéről mi a véleményetek? Az árak érdekelnének és az hogy nem-e olyan zsúfolt-e? Sajnos a neten olyan kevés dolgot találtam, árlistát se találok sehol és semmi más konkrét infót. Légyszi leírnátok amiket tudtok? Köszönöm és búék mindenkinek.
jan. 1. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! A nyíregyházi ugye?

Árakat sajnos nem tudok frisset. Én ügyeletben ismerkedtem meg vele, nagyon jófej volt, ezután egy darabig hozzá jártam, a 4 évesem nála szültem már. De azóta nem találkoztam vele.

jan. 2. 00:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen igen rá gondoltam. Sajnos én sem találok róla infót
jan. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!