Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 5 hét, 6 naposan korai még...

5 hét, 6 naposan korai még megállapításra menni?

Figyelt kérdés

Ekkorra kaptam időpontot az orvostól. Biztosan van már ilyenkor szívhang?

Egyébként ki hogyan nyugtatja magát? Vannak napok, amikor rám jön a para, hogy mi van, ha nem lesz szívhang..

nov. 6. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

7 hetesen érdemes menni.

Hacsak nem lombikkal fogant, akkor egyáltalán nem lehetsz benne biztos, hogy 5 hét 6 napos, mert lehet, hogy csak 5h4n-os és csak petezsák lesz meg szikhólyag.

nov. 6. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

De, korai, es valoszinuleg nem lesz szivhang, de nem azert, mert baj van, hanem mert korai :D

7. het korul erdemes menni.

nov. 6. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

"Biztosan van már ilyenkor szívhang?"

Szinte az a biztos inkább, hogy nem lesz (még) szívhang. Ebből az következik, hogy egy, vagy inkább két hét múlva vissza fog hívni. Ha ez neked nem gond, akkor menj nyugodtan, azt valószínűleg meg fogja tudni állapítani most, hogy jó helyen tapadt-e meg, meg hogy a korának megfelelően rendben fejlődik-e (pl. szabályos a petezsák, van-e szikhólyag, esetleg embriócsomó sejthető stb.), de mást nem. Egyéb esetben kérj későbbi időpontot.

nov. 6. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Valószínű korai. Arra jó lesz, hogy megnyugodj egy kicsit, hogy ott van, jó helyen van. Az előző terhességemnél utolsó menstruációtól számítva 6 hét 2 naposan mentem és még nem volt szívhang. Valószínűleg pár nappal később fogant. A jelenleginél csak 7 hét 1 naposan mentem, itt már volt szívhang, bár ő is 3-4 nappal kisebb a menzeszhez képest.
nov. 6. 15:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Iszonyú korai. 6.héten látszik talán a szivhang.

Én nem nyugtattam magam semmivel. Lekötöttem magam és nem ezen kattogtam.

Ha el akar menni, úgyis elfog, ha fejenállok is. Inkább egy vetélés, mint egy ne adj isten nyomorék baba.

nov. 6. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!