Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Más vitte a gyermekét terhesgo...

Más vitte a gyermekét terhesgondozásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Magánba járunk nőgyógyászhoz. Ennél a dokinál szültem 1 éve a gyermekemet. Még elég pici és egyébként is szívesen vinnénk magunkkal.

Érdekelne, hogy gáz, ha magunkkal visszük?

Úgy vagyok vele, hogy ha már kiperkálok 30 ezer forintot 4-5 hetente ennyi beleférhet.

Egyébként megkérdeztem azt mondták bejöhet apuka és baba is. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ez nagyon ördögtől való dolog -e, mert sok esetben egyébként meg magánban is azt látom, hogy csal anyukák járnak, apukák nem kísérik az anyukát.

Késő délutáni rendelésre szoktunk járni.

Köszi a válaszokat. Természetesen abszolút elfogadom azt a választ, hogy miért nem passzoljuk le.

jan. 12. 20:14
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Legközelebb csak 2 hónap múlva kell menni..
jan. 15. 23:26
 22/28 anonim ***** válasza:
61%

" A gyermek csendben volt, bár a végén màr kezdett kicsit elszakadni a cérna. "

Tehát, végig nyűglődött, csak a végére kezdett már kifejezetten hangos lenni.

Ne haragudj, de magánrendelésre nem csak terhes nők, anyák járnak. Én biztos, hogy nem örülnék, ha nem kevés pénzt kifizetve még másnak a vernyákoló gyerekét is kéne hallgassam a váróban.

"A végén mondtam a páromnak, hogy inkább ne jöjjenek be, de a párom erről hallani se akart, mert hogy ő mindig is be fog menni..."

Na, a nagy határozott apuka. Kitalálom, Daciátok van és lakott területen kívül 80 km/h-val közlekedtek?

A párodnak ideje lenne észrevenni, hogy apa lett, és bizony nem az a legfontosabb, ő mit akar.

"Bent a gyereknek már nem volt jó kedve, de amúgy a doki meg az aszisztens végtelenül kedvesen fogadták. "

Őszintén, mit tudtak volna csinálni? Dugja vissza az orvos, mert akkor legalább csend lesz?

jan. 16. 00:05
 23/28 anonim ***** válasza:
61%

" Ne haragudj, de magánrendelésre nem csak terhes nők, anyák járnak. Én biztos, hogy nem örülnék, ha nem kevés pénzt kifizetve még másnak a vernyákoló gyerekét is kéne hallgassam a váróban."

Ne haragudj, de én meg biztos nem örülnék, ha magánrendelésen nem kevés pénzt kifizetve 1 órát kellene várnom. Akkor már mehetne államiba is.

jan. 16. 00:09
 24/28 anonim ***** válasza:
21%

Mindegy, mennyi várakozásról van szó.

5 percig sem érdekel más gyerekének a hisztije. Nem gyerekorvoshoz megyek, hanem nőgyógyászhoz.

jan. 16. 00:18
 25/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem mindegy, ugyanis, ha nem kell várakozniuk, nem is találkoztok. Szóval a sérelmeidet ne máson akard leverni, hanem, aki okozta.
jan. 16. 00:45
 26/28 anonim ***** válasza:
19%
Nincsenek sérelmeim, csak az ilyen őstulok apáktól vagyok rosszul, meg a szolga feleségüktől, akik annyit nem mondhatnak az uruknak, hogy bakker, ne hozd már be az 1 éves gyereket, maradjatok itthon.
jan. 16. 09:40
 27/28 anonim ***** válasza:

20ra Pont ezt írtam.

15

jan. 16. 11:23
 28/28 anonim ***** válasza:
50%

Oh te jó ég....persze vidd nyugodtan! Mi is volt h vittük, doki még örült is hogy látta őket! Ha igy tudjátok megoldani ennyi. En meg a fiunkat a genetikaira is vittem nagyon élvezte, amikor megszolalt hogy anya mi az, testvére elmosolyodott a pocakomban, pont láttuk szonográfussal. Életem egyik legszebb pillanata volt! 1 évesen meg semmit nem erzekel a nödokibol

...

jan. 16. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!