Érdemes lehet még a doki előtt HCG szintet nézetni vérből?
Régóta próbálkozunk és most végre úgy néz ki, hogy sikerült. A dokihoz csak 3 hét múlvára volt időpont (ami pont jó, mert elvileg akkor lesz 6-7 hetes).
Szerintetek van értelme magánban előtte biztos ami tuti HCGt méretni vérből?
A mai 20as érzékenységű teszten ilyen:
Sajnos többször "viccelt már meg" az élet. És nagyon félünk, hogy ezúttal is ez lesz a vége. Ha egy folyamatos emelkedést látnánk, mernénk szívből örülni.
De még átgondoljuk.
Az, hogy egy alkalommal nézetsz hcg szintet azt tudja igazolni, hogy van-e a véredben a hormon, tehát elindult e a várandósság. Általában többször néznek hcg-t mert 2 naponta kellene duplázódnia az értéknek és ezt szokták úgymond ellenőrizni.
Ha nézetsz is és mondjuk az adott érték nem megfelelő, tehát túl alacsony akkor ezen fogsz stresszelni. Ha pedig normál tartományban van sem törvényszerű, hogy minden rendben van. Úgyhogy ha a magad megnyugtatása miatt akarnád akkor inkább ne tedd. Abban a 3 hétben foglald le magad, válaszd ki a várandós vitaminodat. Ha a szerencsétlenebbik csoportba tartozol akkor lassan elkezdődhetnek a rosszullétek.
Én a másodiknál nézettem 3x is, mert az első vetélés lett és nem akartam túl korán beleélni magam.
De neked még kb.alig késik és már egy csomó pisitesztet csináltál. Azzal viszont állj le szerintem, mert bele fogsz őrülni a hasonlítgatásba. Annak semmi értelme, azok nem hcg mérésre vannak. Ez alapján neked indokolt lenne vérből, mert az tényleg azt mutatja, amire kíváncsi vagy. Én kb.1 hét késésnél nézetnék 2-3 nap különbséggel.
Ne értsd félre, én drukkolok, megértem, hogy sok idő után izgulsz, de sajna, nincs befolyásunk a végkimenetelre, csak leírtam, hogy én hogy csinálnám.
Attól, hogy emelkedik, még simán elvetélhetsz, és attól, hogy lassabb ütemben nő, még lehet rendben.
Ez a hcg méregetés egy nagy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!