Muszáj meglátogatnia a védödönek?
hozzád kötelező - és orvosnak is kéne menni, ha paranoiás vagy, nem tudsz egészséges embert nevelni.
"vadidegenek járkálnak" - bemész a rendelőbe és megismerkedsz a védőnőddel, máris nem egy földönkívüli fog járkálni a lakásodban
Elutasíthatod de akkor a gyerekvédelem fog kimenni.
Szóval idegen mindenképpen megy a lakásodba. AKkor inkább olyat engedj be, akivel később is kapcsolatban leszel, tehát egy idő után már nem lesz idegen.
Ha elutasítod, csak felkelted az érdeklődésüket..
Hívj át magadhoz valakit aki jelen tud lenni melletted, ha az megnyugtat.
Sajnos ez ezzel jár. Én sem szeretem - nem szeretek "csevegni" vele. De azt a 10-15 percet kibírom.
A legtöbb védőnő lusta a kijáráshoz, lehet megúszod azzal, hogy egyszer felmegy, még egyszer szülés után és kész, utána ti jártok hozzá. De vannak akik szeretik biztonságban látni a gyerekeket és saját közegükben látogatni.
Amúgy semmi extra, nem szoktak benézegetni szekrényekbe meg semmi ilyen.. Az enyém csak kezet mosott, leült a fotelbe és ott ült végig. Azt se tudja hogy erkélyünk van.. :D
Tényleg.. Ha zavar, mond el neki őszintén és lehet találtok megoldást. De egyszer mindenképp látnia kell a lakást, hogy nem egy gardróbba szülsz 20 másik ember mellé. Hívd át valamelyik rokonod, barátod ha az nyugtat.
miért akkora probléma ha meglátogat? ahogy nő a baba annál ritkábban megy..
én sem voltam odaérte,de azért azt a pár alkalmat ki lehet bírni.
De ha nem engeded be,az meg gyanúra adhat okot..
Én se engedek be minden jöttmentet, a cuccaimat is inkább elajándékozom vagy kidobom, mintsem idegenek jöjjenek megnézni (szétnézni), hogy megvegyék.
De amit te művelsz, az már beteges. A védőnő szülés után is fog menni, viszonylag gyakran, és segít ellátni a babát. Főleg ha első gyerek, erre nagy szükséged is lesz.
Nem fogja a bugyidat nézegetni a szekrényben, de gondolom, egy pohár ásv. vizet tudsz adni neki a konyhában vagy a nappaliban. A gyerekszobát/-sarkot is megnézi, ha elkészült, és szól, ha valami hiányzik.
A gyerekorvost se fogod beengedni? Mert ő is menni fog szülés után...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!