Mi van akkor ha valaki nem megy el a kötelező vizsgálatokra?
Figyelt kérdés
A vérvétel még hagyján, de UH-ra szerintem nem mennék el és mivel alapból egyáltalán nem eszek cukrot ezért egy vizsgálat kedvéért nem innék meg több dekányi belőle. Ha ezek kimaradnak akkor megbüntetnek, vagy megvonnak valami támogatást?2016. szept. 11. 12:20
11/25 anonim válasza:
Két vagy három kötelező UH van összesen. Annyit kibírsz, hogy tudd minden rendben. Cukrot nem kell enned hozzá.
12/25 anonim válasza:
A babád egészségével játszol mindkét esetben. A nem kezelt terhességi diabétesz életveszélyes is lehet rá nézve, az UH-n meg ki lehet szűrni pár dolgot, 12 és 18 hetesen genetikai UH van, utána már "csak" nyíló méhszáj, elöregedett lepény, hasonló dolgokat szűrnek ki.
Ja, tudni kell a méhszájon fekvő lepényről is, életveszélyes rád nézve is a hüvelyi szűlés úgy. Ez is UH-val derül ki.
Anyasági támogatást nem kapsz, kb ennyi anyagi vonzata van. Meg magzati adókedvezményhez is orvosi igazolás kell.
13/25 anonim válasza:
Nekem marhára nem lenne mindegy, hogy tudok-e a betegségről vagy nem. Adott esetben felkészülnék és olyan intézményt választanék, ahol az első pillanattól tudják kezelni/műteni, hogy később minél teljesebb életet élhessen.
14/25 anonim válasza:
egyik vizsgálat sem kötelező.
15/25 anonim válasza:
Ha nem tetszik a cukor, beszéld meg az orvosoddal, hogy reggelizős vérvételre küldjön. Cukor helyett reggelit eszel, ezen is látszik ha nagy gáz van.
16/25 anonim válasza:
De miért nem akarsz? Ez a babád miatt fontos főleg nem azért mert kedved van. Az uh nem egyenlő a babamozival nem véletlenül nézi az orvos...
17/25 anonim válasza:
A 20 heti uh uutan a tobbi felesleges
Nem valtozik a baba
18/25 anonim válasza:
A vérvétel és az a 4 UH szerintem kibírható.. én mondjuk nem tartottam volna meg ha 12. héten kiderül hogy beteg. A cukorterhelést én sem vállaltam, ugyan azon okból mint te. Nekem itthon van vércukormérőm, avval napi háromszor mértem étkezés után és hetente éhgyomorra. Megteheted hogy nem vállalod, nincs ilyen hogy kötelező!!! Max bukhatod az anyaságit.
19/25 Snorri válasza:
Lehet már más is írta, de pl. kiderülhet valamilyen szívbetegség, vesebetegség, egyéb rendellenesség, amikor az életét mentheti meg egy szülés utáni azonnali műtét, amire felkészülhetnek. Vagy a baba helyzete, méhlepény helyzete, ezek is okozhatnak ám gondot, amiket egy uh simán kiszúr, és úgy alakítható a szülés menete.
20/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!