Mi van akkor ha valaki nem megy el a kötelező vizsgálatokra?
Semmi baj nem lesz jogod van a sajat tested felett rebdelkezni ez a torveny
De hogy mennyire meg fognak alazni es leuvolteni szidni zsarolni stb az nem hiszed el
A cukornak mi köze az ultrahanghoz?
Nem, egyébként nem kell elmenni senki sem kötelezhet rá, még ebben a kommunista országban sem .
En ertem amit irsz a cukorterhelezrol
A terhessegi cukor magzati tulsulyt okoz ezt uh veszik eszre.
Ha nincs rizikofaktorod nem kell a terheles nyugati orszagogban sem kotelezo csak ha van ra ok
mondjuk ha a picinek uh-on látják, hogy olyan gond van ami azonnali beavatkozást igényel, akkor szüléskor mr ott a műtős gárda és amint kibújik már viszik is így lesz lehetősége az életre.
cukorterhelés azért fontos, mert ha kialakul nálad a cukorbetegség aminek semmi köze a cukorzabáláshoz, akkor a baba meg is halhat a pocakban. mondjuk ezt u-on látják, hogy csoffad a baba és egyből nézik a cukrot. de már a több magzatvíznél is egyből felmerül, nem kell megvárni míg csoffad a magzat.
(én cukros voltam, tartottam a diétát, mégis csoffadtan született szegénykém, pedig én tényleg minden vizsgálatra megjelentem)
egyébként egy anya, mindent megtesz a gyereke egészségéért amit csak lehet. mondjuk ez a terhes vizsgálatokkal kezdődik.
De pl uh-n látják ha a placenta fedi a méhszájat,ez életveszélyes mind az anyára mind a babára nézve.Ilyenkor császármetszés szükséges.Ha megindul a szülés és leválik a lepény akkor mind2en meghalhattok.Vagy pl ha előre van esve a köldökzsinór,nem jól fekszik a baba,elöregedett a lepény...stb A legtöbb ilyet ultrahangon ki tudják szűrni,és életmentő lehet!
Nekem pl első babánál 18 heti uh-n a méhem egyik oldalán rossz volt a keringés,21hetesen kontrollra hívtak már mind2oldalán rossz volt a keringés.Kaptam gyógyszert,utána jó lett.Mi lett volna ha nem megyek uh-ra?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!