Mennyire általános hogy az uh-on nem mondanak és nem lát a kismama semmit?
Nalunk is ez volt a kórházban.
Profi szakemberek, de nem szoszatyarok es futoszalagon megy a vizsgalat.
Én a 14. hétig nem láttam, nem hallottam a babám. Akkor váltottam SZTK-s dokiról magánra.
A magándokim minden alkalommal csinált UH-t (kb 6 hetente találkoztunk), és mindig láttuk is a babát (képet is mindig kaptam).
Beutalót a SOTE II-re adott a kötelező vizsgálatokra (labor, genetikai UH, CTG), ott is mindenki rendes volt.
A 18. heti genetikain megkérdezte az orvos, hogy "Ugye tudja, hogy fiú?" pedig tanulók is voltak bent.
Szóval orvostól függ, mennyit mondd és mutat.
Ahová én jártam, ott más volt.
Láttam a monitort én is és bármit kérdeztem, válaszoltak, sőt, volt hogy mutatták, hogy mi hol van.
Sőt, a 33 hetes uh-n kérdezte az orvos, hogy mit szeretnénk, fiút vagy lányt? Mondtuk, hogy ugye mindegy és akkor mondta, hogy lánynéven ne gondolkozzunk, mert fiú lesz, meg is mutatta, ami egyértelművé tette, hogy tényleg az lesz és lett is végül.:)
Szóval nem mindenhol van ez így. Sőt orvosa válogatja, lehet te pont egy ilyet fogtál ki.
A magánorvosommal nagyon meg vagyok elégedve, az első babámat is nála szültem, az egyetlen "hibàja" hogy nem csinàl uh-ot. Az sztk-ban csak ilyen ridegek az emberek, kb 1 hónapja költözött àt az egész egy új épületbe, addig legalàbb volt egy monitor nekünk is kitéve amin làthattuk amit látni vélüni.. Képről persze nem is àlmodhatunk, sőt, még az apa sem lehet/lehetett bent!
Mindig irigyeltem azokat akiknek nem egy szimpla vizsgàlat hanem élmény az ilyen, sajnos nekünk az egyetlen esélyünk ha elmegyünk egy fizetős helyre..
Nekem az első UH, a pozi teszt utána, és a második, 10. heti sztk-ban volt. Monitor felém, mond mindent.
Aztán a többi UH a kórházban volt. Elfordított monitor, nekem nem mondott semmit, csak az asszisztensnek diktált. Ja. De annyit mondott, hogy lány.
Amúgy normálisak voltak, de ez nagyon nem tetszett, hogy még a monitoron sem láttam semmit. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!