Hova mehet a kismama kirándulni, pihenni?
Figyelt kérdés
Túrázás nem az én világom és a megerőltetés se jó ugye,wellnes kizárva hisz masszázs medence szauna nem lehet. tippek mit lehet ilyenkor csinálni? elmennék a férjemmel kicsit pihenni :) 22hetes vagyok2015. szept. 17. 19:49
1/2 anonim válasza:
Séta, városnézés, színház, mozi, étterem, állatkert, hajókázás (ha nem vagy nagyon émelygős), stb.
2/2 anonim válasza:
szia!
Én 13 hetes vagyok, mi jövő szombaton megyünk Aggtelekre barlangtúrára, és átsétálunk Jósvafőre is. Mi elég kirándulósok vagyunk, sátor, ilyesmi. Persze most már nem alszunk ott sehol sátorban. Utolsó nagy kirándulás, mikor még ketten vagyunk :) Sajnos, rossz időt mond, de hátha kivirul az idő :)
Menjetek el egy olyan helyre, ahová még nem sikerült! Magyarországon belül persze. Nem tudom, mi érdekel benneteket, de sok érdekes hely van hazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!