Hogy is van akkor ez a Down kór szűréses 12. heti vizsgálatok? Teljesen belegabalyodtam.
Most vagyok 9 hetes most következik hogy megyek háziorvoshoz, most ő fog adni beutalót vérvételre a terhesgondozóba? Mert az ultrahangot a 12-13. héten egy magánklinika csinálja majd, és ők is beszélnek vérvétel beutalóról a honlapukon:
Akkor minek a háziorvos a sok beteg között?
Nos a másik ködös rész hogy most már olvastam kombinált tesztről is ilyenkor, de nekem erről senki nem beszélt csak összeget olvastam én is hogy 30 ezer ft, de ezt ki csinálná? Mikor megyek most majd vérvételre akkor ott lehet kérni, vagy nem értem? És azon mit néznének meg?
Valamint menstruáció szerint holnap töltöm be a 9. hetet, de ultrahang szerint 2 hete voltam, 1 héttel fiatalabb volt a terhesség, most akkor az a méret alapján számoljam vagy ciklus alapján a korát? Akkor lehet késő a jövőhét a vérvételre? Vagy ebbe nem szoktak belekötni?
Köszönöm előre is a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!