Próbaidőn vagyok és 11. hetes terhes, hogy oldjam meg az orvosi vizsgálatokat?
Első babánál végülis nem biztos hogy szemet szúr a pocak még 18 hetesen, nekem akkor kezdett látszani.
A kérdésre válaszolva.. Hétvégén is van magandoki egy pár helyen, a 12 hetes uh-t tényleg nem kellene kihagynod.
Védőnőt talán esetleg nem tudnád majd felhívni a problemaddal, hogy nem-e kezdene egy kicsit korábban.. Hátha. Bár az első alkalom elég sok időt igénybe vesz. De talán ha beszélsz vele valamiben meg tudtok egyezni.
Amikor először felhívtam a védőnőt, hogy mikor menjek hozzá, szóltam neki, hogy még dolgozom, és bent egyelőre nem tudják a terhességet, mondta, megérti, és olyan időpontot kerestünk, ami mellett időben be tudtam érni a munkahelyre.
Én is olyan helyen dolgozom, ahol két műszak van, de nálunk az érintett megkérdezése nélkül nem írják át a beosztást. Szerintem szóljál nyugodtan, ha mégis átírnák a csütörtöki - vagy akármelyik napi - beosztást, hogy az neked nem jó, már lefixált dolgod van aznap délelőttre: pl. jön a gázszerelő, már bejelentkeztél fogászatra, bármi.
Szia!
Olvastam pár választ...és asszem senki nem írta neked,hogy nem rúghatnak ki,ha terhes vagy..ha próbaidős vagy hanem...leépítésre hivatkozva se..
12 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!