Varadi hajnalka kérdése:
érdeklödnek 11 hetes terhes vagyok és agodom angliában élek és itt orvosi elátás szörnyü. Ma el keztem pecsételö élik piros vérzesem van. és fel hivtam az orvost és aszt monta hogy akor menyek mikor már nagyon vérzek. Agodom?
Figyelt kérdés
érdeklödnek 11 hetes terhes vagyok és agodom angliában élek és itt orvosi elátás szörnyü.ma el keztem pecsételö élik piros vérzesem van.és fel hivtam az orvost és aszt monta hogy akor menyek mikor már nagyon vérzek.agodom nagyon és görcseim is vanak már 3 hete és a hasam alat még van nagyobodva?2014. aug. 3. 12:31
1/11 anonim válasza:
Én biztos erőszakosabb lennék a helyedben. Vizsgáljanak meg és adjanak progeszteron pótlást. Azért 11 hetesen már nem vagy annyira kis terhes.
És nem bántani akarlak, de ha végeztél az orvosnál, akkor lapozz át egy helyesírási szótárt!
2/11 anonim válasza:
Ne felhívd az orvost, hanem menj be a kórházba! Ott el kell lássanak!
Ez sajnos nagyon vetélés gyanús! Ha nem tisztul ki magától, műtét is kell, nem játék!
Indulj a dokihoz!
3/11 anonim válasza:
Ahol laksz, abban a korhazban kell lennie Early Pregnancy Clinic-nek, vagy A&E departmentnek, na oda menj be. Szerintem ne telefonalj, hanem menj oda, es mondd azt, hogy nagyon verzel. (ne pecsetelest mondj)
Sajnos itt Angliaban nem adnak progeszteronpotlast. Remelem, minden rendben lesz veled!
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.meg fogadom a tánácsotokat megyek orvoshoz:(
2014. aug. 3. 14:47
7/11 A kérdező kommentje:
:( sajnos roosz hirem van el ment a baba véresztem nagyon:(és köszönöm a bisztatást máskép men mentem volna be a korháza:(
2014. aug. 4. 13:00
9/11 anonim válasza:
Nagyon sajnalom! Megneztek ultrahanggal, kitisztultal rendesen, vagy kaptal gyogyszert is?
10/11 A kérdező kommentje:
igen meg neztek és ki tisztitotak :( :(
2014. aug. 4. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!