Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelenthet? Terhes vagyok?

Mit jelenthet? Terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Késett a menstruációm már 10 napja tegnap vettem tesztet pozitív lett, ma voltam az orvosnál aki elküldött ultrahangra és ez áll a lapomon:

Uterus nagysága 65x44, mm. EM. vastagság 20mm, üregében 2,6 mm-es grav. gyűrűre susp. képlet látható.

Korai grav. valószínű

1 hét múlva vissza kell mennem, csak hát ahol én lakok elég bunkó orvosok vannak és nem mondanak semmit.

2014. márc. 11. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg terhes vagy, csak még nagyon korai terhességről van szó, így még nem tudták egyértelműen megállapítani.

A méhed nagyságát írták le, a méhnyálkahártyád 20 mm-esre van megvastagodva és látott a doki a méh üregében egy 2,6 mm-es terhességi gyűrűre gyanított képletet.

Korai terhességnél ettől többet nem is látnak még, azért szokták ilyenkor az illetőt későbbre visszahívni, mert akkor már többet látnak. Ilyenkor pár nap is sokat számít.

2014. márc. 11. 15:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm :)
2014. márc. 12. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!