6 hetes terhességnél kevés a 9 mm-es endometrium? Ma néztek uh-n terhes gyanus vagyok,10 napja késik
6 hetes 3 naposan vert a babánk szíve.
kevés igen sajnos.
1. Te még nem vagy 6 hetes, szombaton voltál 5 hetes.
2. Ha nem 28 napos a ciklusod, hanem mondjuk 32 akkor simán lehet hogy még csak megvastagodott nyálkahártya látszik.
Bizakodhatsz!
Èn is 6 hetesen mentem ès azt mondtàk 5 hetes vagyok mert csak a petezsàk ès a szikhó
Yag làtszik, 34 naposak a ciklusaim amit èn bele sem szàmoltam. Aug 26àn jött meg utoljàra oktòber 8 mentem orvoshoz. Egy hèttel Kèsőbb màr szívhang is volt.
Szerintem 32 napos ciklusnàl is kevès a 9mm, lehet elindut valamo de nem sikerült a beàgyzódàs....
Mikor mèsz vissza?
Ò annak reneteg oka ,lehet, ha elindult a folymat pl a hormonok is màskèpp àllnak lassan örülnek, lehet simàn hormon problèma stressz...de mèg semmi sem biztos. Lehet nagyon kèsői peteèrès...
Van pozitív teszted? Nekem ekkorra màr 5 volt amiken làtszott hogy erősödik csík , előzőleg lett pozi tesztem nem erosodott 16 nap kèsèsel meg is jött, az orvos mondta nem sikerült a beàgyzódàs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!