Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » érdeklödnek 11 hetes terhes...

Varadi hajnalka kérdése:

érdeklödnek 11 hetes terhes vagyok és agodom angliában élek és itt orvosi elátás szörnyü. Ma el keztem pecsételö élik piros vérzesem van. és fel hivtam az orvost és aszt monta hogy akor menyek mikor már nagyon vérzek. Agodom?

Figyelt kérdés
érdeklödnek 11 hetes terhes vagyok és agodom angliában élek és itt orvosi elátás szörnyü.ma el keztem pecsételö élik piros vérzesem van.és fel hivtam az orvost és aszt monta hogy akor menyek mikor már nagyon vérzek.agodom nagyon és görcseim is vanak már 3 hete és a hasam alat még van nagyobodva?
2014. aug. 3. 12:31
1 2
 11/11 kis alma válasza:

nekem is volt hasonlo 8 hetesen ,aztan 16,19 hetesen ,de a pontos okat nem tudjak megmondani ,elso korben azt mondtak amehlepeny nem jo helyen tapad,most meg hogy nincs semmi ........ mindenkepp menj el orvoshoz ..

22 hetes kismama londonbol

2014. okt. 13. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!