Próbaidőn vagyok és 11. hetes terhes, hogy oldjam meg az orvosi vizsgálatokat?
Orvos, esetleg szimulált betegszabadság (ha van orvos, aki leigazol valami vírust...). Nagyon más nem lesz.
Védőnővel nem vesztesz sokat, de a 12. heti UH-t semmiképpen nem kellene kihagyni. Ha más nincs, menj este/hétvégén magánrendelésre.
Vagy aznap egyszerűen bociszemekkel mondd azt, hogy valószínűleg ételmérgezésed van és szeretnél hazamenni kettesben lenni a mosdóval. Fosásról nem szoktak kérdezősködni és általában elengednek.
Amúgy igen, indoklás nélkül kirúghatnak még másfél hónapig.
Max ha rendes a háziorvos kiír egy egy napra... de ha sok van ki fognak rúgni mert ilyen ember nem fog kelleni nekik aki nem megbízható.
Amúgy h szeretnéd titkolni még 1.5 hónapig? 18 hetes leszel addigra...
3 hónap a próbaidő. Előtte egy olyan helyen dolgoztam ahol napi 12 órát álltam, és nem bírtam mert nem lehetett leülni. (Korábban volt egy trombózisom azért nem bírtam az állást, nem azért mert hisztiztem)
Azért váltottam mert úgy gondoltam terhesen nagy hassal nem fogok tudni annyit állni, meg magánszemély volt a tulaj (kínai) aki nem fizet betegszabit, meg évente csak két hét szabi járt, 1 hét télen, 1 hét nyáron.
Ott csak 2 hónapot dolgoztam, előtte munkanélkülin voltam.
Rendesek a főnökök? Most ennyire hiány van.. csak nem rúgnának ki...
Az a rossz h nem csak havi 1 napot kéne nem dolgoznod hanem több, visszavinni a leletet, sztem a védőnő is fontos.
Vagy amit tehetsz h magán dokihoz mész. Ott jobban alkalmaszkodnak.
Arra figyelj h annyit tudsz tp-n lenni amennyi bedolgozott időd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!